Terug naar huis « Vanochtend vroeg bij …   » Die bloemkool rook to…

maandag 24 september 2001 - 18:21


Herinner me ineens weer - hoe kon ik dat nu vergeten: een Kronan, zomaar geparkeerd in de fietsenstalling voor ons persoonlijke gekkenhuisje! Eén van mijn hoogstens twintig medegekken of peuten (what's the difference) rijdt op zo'n ding rond! Zo dichtbij en toch nooit gezien.. het is toch wat..
Ik ben er uitgebreid omheen gelopen, heb overal in geknepen waar je in kan knijpen en heb eindelijk van dichtbij het beroemde voorrek gezien. Besloten dat ik beslist blij ga zijn met deze aankoop. En ook - da's dan weer wat minder - heel, héél erg ga opvallen; want hoewel dit de bescheiden zilver-blauwe variant was viel hij al behoorlijk op. En ik ga rondfietsen op een knalroze...


Goedeavond ik zag net een kwisje op tv.De vraag was een ander woord voor ijshockey schijf? Weet jij het antwoord Puck? ;-)
rowan - 24 september 2001 - 19:37

Seth Gaaikema is niet dood, hij leeft!
Martijn (URL) - 24 september 2001 - 20:33

Ik had ook een kronan.. Drie hele weken.. :(
Bob - 25 september 2001 - 09:34

Martijn, allereerst je hebt gelijk,erg flauw grapje,maar met Seth Gaaikema vergeleken te worden dat is toch wel heeeeel erg gemeen van je!
rowan - 25 september 2001 - 17:55

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.