Terug naar huis « Semantiek   » Bundeling

donderdag 01 augustus 2002 - 08:08
Repetitio

Elke maand sla ik me voor het hoofd en denk ik: ik moet, ik moet echt een recept voor de pil vragen, zo'n pijn, ik ga dood, dit kan niet meer.. - en een paar dagen later is het vergeten.

Elke zomer sla ik me voor het hoofd en denk ik: ik moet, ik moet echt een rolgordijn kopen, of een gordijnding aan een oud laken maken, ik verbrand, ik smelt, dit kan echt niet meer.. - en zodra de dagen korter worden is het vergeten.

Elke regenbui sla ik me voor het hoofd en denk ik: ik moet, ik moet echt een regenpak aanschaffen, ik kan door dit weer niet weg op de fiets, ik moet de hele dag in die natte zooi zitten, dit kan echt niet meer.. - en ik weet nu al dat ik straks mezelf vervloek, maar vanmiddag mèt mijn natte kleren de gedachte aan een regenpak afgooi...


de zichzelf steeds herhalende golfbewegingen des levens (history repeating itself)...
Vanzo (URL) - 01 augustus 2002 - 09:30

Ja meis, ik weet er alles van:)
Kan ik leuke verhalen over vertellen, maar ik heb vanavond een "muis"-virus gehad, waardoor ik mijn muis alleen nog verticaal kan bewegen ...
Enniewees ... I'll be back!
Irene () (URL) - 01 augustus 2002 - 20:01

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.