Terug naar huis « Die bloemkool rook to…   » Niet omdat ze de 'moe…

dinsdag 25 september 2001 - 11:35


Sttt... kannie praten.. heb zo'n keelpijn...
Oh nee; dat gaat niet op natuurlijk; ik hoef nu niet te praten. Alleen maar te typen, en mijn vingers doen het nog best.
Straks moet ik weg; krijg een evaluatie. Dan hoef ik ook niet te praten, sterker nog: ik màg niet eens praten. Je wordt geëvalueerd door al je groepsleden en je mag helemaal niets terugzeggen. Acht mensen die met grote stelligheid dingen beweren die volgens jou echt absoluut niet waar zijn, en waar je dan in het geheel niet op kan reageren - vreselijk! Maar: ik heb in mijn geschreven 'eva', zoals het zo onschudlig wordt afgekort, de weblog-scene genoemd als bron van grote helende krachten, en als ze daar wat op te zeggen hebben ga ik in de aanval hoor! In mijn loyaliteit word ik gelijk een tijger ;-).

Mijn gedachten zijn bij heel andere dingen. Wist u dat een verkeerd geïnstalleerde Norton Antivirus je halve systeem om zeep kan helpen? Je mail zo goed kan protect-en dat je je mailprogramma niet eens meer openkrijgt; je computer bij afsluiten zo goed scant dat hij niet eens meer uitgaat? Heel fijn.

En dan heb ik ook nog de halve nacht borstvoeding gegeven; om pas aan het eind van de droom van de dokter te horen te krijgen dat ik zwanger was van het kind dat ik al dacht te voeden. Ik zag er heel normaal uit, en die arts zei dat ik negen maanden ver was; ik dacht nog: 'jeetje dan ben ik best dun!'. Vanochtend twee kilo aangekomen. Daar zou ieder mens toch ziek van worden...?

Goed; ofwel ik begin te ijlen, of ik heb ze anderszins niet meer op een rijtje. Either way: ik moet weg!! Koortsachtige benen fietsen helaas niet in een bijpassend vurig tempo.
Een prettige dag voor u allen!


Laten we hier eens beginnen met een evaluatie - en jij mag niets terugzeggen, Puck.

Ik denk dat Puck een bijzonder nuttige bijdrage aan het wereldwijdewebje heeft gebracht met haar log.
Dat is geen dappere stelling, maar mijn idee.

Je hoeft toch niet persé aangevallen te worden bij zo'n evaluatie, of wel?
walter - 25 september 2001 - 14:50

Op Puck kun je tenminste bouwen: verzekerd van elke dag een verse anecdote (en ook niet de kortste). Broodnodig voor mijn therapeutische bezigheid: weblogs lezen.
Maurice () (URL) - 25 september 2001 - 15:40

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.