Terug naar huis « Kriskras zigzag   » Niets is onmogelijk

woensdag 07 augustus 2002 - 07:55
Vastgeroest

Gaat het nog een beetje, mevrouw Puck?
Tuurlijk gaat alles goed met Puck. Buiten dat ik een ernstig ochtendhumeur heb, ineens mijn eigen wekkers moet zetten en dat de burgerlijkheid definitief lijkt ingetreden.

Terwijl ik mijn grapefruitje zat te pellen, keurig gekleed in blouse-met-ruitjes en nette spijkerbroek, het haar naar achter en het gezicht fris en fruitig gewassen, bedacht ik me dat dit werkelijk te erg was. Dat ik iets moest doen; mijn braafheid doorbreken.

Statistieken en referers, daar doet men ideeën op. Statistieken zijn de spiegel van het Id. Statistieken vertellen mij over 'anale verkrachting', 'mijn kut ruikt lekker', 'mastuberen' (de katholieke variant, vermoedelijk; zonder het roomse dan), 'billen slaag zacht bad'. Dat zal de ruitjes wegschudden.

En wat vind ik in mijn stats? Tuin en Terras. Zonder directe link naar mij - dus blijkbaar is iemand op zoek geweest naar een vogelhuisje en een bladerenblower en dacht toen: Puck. Men associeert mij met vogelhuisjes, hoeveel dieper kan je zinken.

Los daarvan heb ik zojuist mogen constateren dat ik vijfentwintig jaar getrouwd ben. Maar dat is een heel ander verhaal.


Die kop,
is dat
*expres* ??
Kim (URL) - 07 augustus 2002 - 13:17

De nieuwe Myrna goossen ;-)
Lapswanz (URL) - 07 augustus 2002 - 17:35

Ach ja, burgerlijkheid... Heb je de schutting al gezien? Daar valt de meeste burgerlijkheid toch bij in het niet :-(
Hippo (URL) - 07 augustus 2002 - 19:27

Uw persoonlijke wekdienst ziet dat u dus in het bezit bent van wekker?
C. - 07 augustus 2002 - 23:23

Great. Thanks!
Iren () (URL) - 16 maart 2006 - 11:56

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.