Terug naar huis « Correspondentie   » (h)erkenning

dinsdag 13 augustus 2002 - 07:20
SciFi

"Uw lichaam is een tempel; behandel het met zorg en respect'

Persoonlijk heb ik tempels altijd gezien als ruimtes met grote gladde vloeren, waarop het goed rolschaatsen zou zijn.

Mag ik even klagen, ja toch hè?
Ik lijd Pijnen, op het moment; Pijnen die me belemmeren in welke activiteit dan ook, en zeker rolschaatsen.
Als het lichaam een tempel is, is doktersassistente T. fundamenteel atheïst en heeft zij gisteren een soort beeldenstorm op mijn lichaam losgelaten.
Niet alleen weet ik honderd procent zeker dat ze mij de verkeerde injectievloeistof heeft ingespoten (geloof me: had u de chaos in de koelkast gezien, en de nonchalance waarmee T. door de doosjes graaide en uiteindelijk een ampul tussen de kaas en Spontin vandaan viste, u had dezelfde conclusie getrokken), bovendien ramde ze de naald in mijn bil met een agressie als ware zij Buffy en moest ze een vampire slayen. 'Doet pijn hè', vroeg ze nog met een bijna verlekkerde stem.

Gelukkig heb ik zo mijn eigen fanatisme. Ik laat dit niet op me zitten, dat begrijpt u.
Ik heb nog zes maanden de tijd tot de volgende injectie; zes maanden waarin ik me ga toeleggen op het worden van een alien. En als ze me dan weer prikt zal uit het ontstane gat een giftige damp stromen die haar zal bedwelmen en verstikken. Dat zal haar leren.


Een alien worden is onnodig, beheersing van Uw geest al voldoende...een lichaam nooit een tempel, klagen nutteloos verspilde energie maar ach niets is de mens vreemd..toch ?
Vanzo (URL) - 13 augustus 2002 - 10:20

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.