Terug naar huis « (h)erkenning   » Recommunicatie

dinsdag 13 augustus 2002 - 17:35
Rustplaats

Afgaande op het aantal fruitvliegjes dat zich momenteel in mijn kamer bevindt, lijkt het erop dat de een of andere vrucht zich van de keuken hierheen heeft verplaatst om zijn laatste adem uit te blazen.
Ik voel me zeer vereerd dat het ding de moeite heeft genomen om in zijn doodsstrijd die hele tocht te ondernemen; niettemin zou ik ten eerste graag zijn lokatie weten, en hem ten tweede vriendelijk willen verzoeken om het meer in de richting van het balkon te zoeken. Hoe harteloos dat ook moge klinken, uiteindelijk zal de biobak toch zijn graf worden, dus waarom niet alvast gaan liggen.


Als je er achter komt waar vrucht zich verstopt, laat het me svp even weten. Hier ook vieze fruitvliegjes maar geen fruit [of groenten of anything eatable, eigenlijk]
Marti (URL) - 13 augustus 2002 - 23:47

Je kunt natuurlijk naar die vrucht blijven zoeken... Persoonlijk zou ik echter die Drosophilae de hersens inslaan...!
erik - 14 augustus 2002 - 00:21

Kijk even of je ergens een open pak (pannenkoeken-) meel hebt staan. Daar komen ook (heel veel!) vieze kleine vliegjes uit.
JW (URL) - 14 augustus 2002 - 08:31

Bakmeel! dacht ik direct, maar nee .... Blijft vooralsnog een mysterie :-(
Marti (URL) - 14 augustus 2002 - 13:02

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.