Terug naar huis « Kinderachtig   » Geen mysterie zo groo…

woensdag 21 augustus 2002 - 14:15
Aan u de eer

Goed, even samenvattend:

Geheel in de lijn der verwachting en traditie, maar niettemin een weinig teleurstellend, weigert mijn lichaam te herstellen en blijft mijn knie open en ontstoken. Mijn hoofd doet pijn, mijn kies doet pijn en staat volgens de tandarts op punt van afbreken, acht uur slaap blijkt voor de zoveelste keer uitputtender dan vijf uur, mijn hair heeft al weken geen good day, ik kan me nergens op concentreren en heb tot overmaat van ramp morgen èn overmorgen een vrije dag.
Zij die ik schofterig behandel zijn lief tegen me, zij bij wie ik me voor de verandering eens gedraag behandelen me als oud vuil, oftewel: wat kan ik dan nog goed doen?!
Al met al heb ik dus eigenlijk gewoon een kuthumeur, en zelfs het beschrijven van dat humeur lukt niet en gebeurt op een stylistisch en literair uiterst onverantwoorde manier.

Ik trek mij terug, zijnde een gevaar voor mezelf en mijn omgeving, en laat voor vandaag deze site in uw handen. Waarmee ik zoveel bedoel als: mocht u nog eieren te leggen hebben: barst los. Mijn reactieding staat geheel tot uw beschikking. Dicht, zing, verhaal, scheld, fluister, schreeuw, linkdump, lifedump - wat u maar wilt. Gebruik uw fantasie en creativiteit.

M. vr. gr., veel plezier en een fijne dag verder.


Poeh, das niet mis.
Gewoon een tip: voor mij help lekker uitwaaien altijd wel. Even een uurtje op het strand. Met dit weer is het nog lekker rustig ook.
Chris () - 21 augustus 2002 - 14:22

waarom is het zo moeilijk om een gekwelde geest te hebben ?
of waarom gedragen mensen zich toch altijd zo.
mark - 21 augustus 2002 - 15:57

Ook leuk: na een dag zonder te eten (vergeten, geen geld, nog meer slechte redenen) heb je bijna een maaltijd klaar; slechts het afgieten van de spaghetti rest nog, de prima saus met lekker veel gehakt is al klaar. Langzaam loopt het water de pan uit (een vergiet staat niet tot de beschikking, dus men behelpt met een theedoek en de deksel van de pan), en op het cruciale moment dat bijna al het water in de gootsteen is verdwenen dondert het deksel uit je handen en verdwijnt daarmee ook je overheerlijke met veel moeite bereide spaghetti in de gootsteen, die te vies is om uit te eten. Men vloekt en men begint overnieuw. *sigh*
Manuzhai - 21 augustus 2002 - 20:55

O ja, en voor maximaal effect op je humeur zou je bijvoorbeeld de dag voor dit incident kunnen doorbrengen met het luisteren naar en praten tegen hulpeloze helpdeskmedewerkers die absoluut geen oplossing weten voor het jou opgelegde probleem.
Manuzhai - 21 augustus 2002 - 21:00

Nog maar een opstekertje dan? Ook een hint voor alle Mac- en Netscapegebruikers: de commentaarpagina (deze dus) doet het veel beter met Opera!
henk () (URL) - 21 augustus 2002 - 22:27

Some days you wake up with her complaining
Some sunny days you wish it was raining
Some days are sulky, some days have a grin
And some days have bouncers and won't let you in

Some days you hear a voice
Taking you to another place
Some days are better than others

http://lyrics.interference.com/u2/lyrics..
4 gasten en ik (URL) - 21 augustus 2002 - 22:43

even proberen, een lifelog: de kerkklok sloeg zojuist 12 keer, ik ben nu jarig.

Joepieeeee !!!

(hm, ik weet niet of het echt werkt, het voelt nog niet als feest, maar wacht, daar hield ik niet van, da's waar ook, dus is het nu JUIST feest, nou, doe het maar weer snel zelf dan....)
leon - 22 augustus 2002 - 00:02

Ha, dan mag ik hier een linkje dumpen...

http://www.undisturbed.org/dave.html

mmm, gaf niet zoveel voldoening als ik wel had gehoopt. Ga maar gauw weer zelf loggen!
carin (URL) - 22 augustus 2002 - 10:43

Your pictures are great.
Peter () (URL) - 16 maart 2006 - 11:59

Very interesting & professional site. You done great work.
misty () (URL) - 20 maart 2006 - 00:00

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.