Terug naar huis « Hoera! Er zijn weer p…   » Wakker

donderdag 22 augustus 2002 - 21:50
Theologische Verhandeling

...heeft ie al geupdate?

Tuurlijk niet. Al dagen niet.

Wel wat slap vind je ook niet? Tssss mannen.

Verderfelijk volkje, niet?

Ja, daar ging het heel even mis bij de schepping, god had met de nieuwere betere versie de oude willen vervangen, god is niet goed in opruimen...

Hij vergat de renamen natuurlijk, en nu valt het systeem steeds als default terug op de eerste versie. Misschien moeten we even doorgeven aan de genetische goegemeeente: dupliceren vanaf m_gen.shtml. Niet m_gen.html.

Neem jij het dit keer even met hem op, ik word altijd zo moe van de man's lange verhalen over 2000 jaar zonder vooruitgang en bladiebla, ik vermoed een zenuwinzinking tussen nu en nog een eeuwtje of wat.

Ik heb het vermoeden dat hij al 2000 jaar een zenuwinzinking heeft; ik bedoel maar: zo'n extravagante zoon die alles op z'n kop zet; altijd maar beter weten; altijd maar vrienden over de vloer; altijd maar omgaan met hoeren, bedelaars, viezeriken, dronkaards; altijd maar zich willen laten gelden en aandacht aandacht aandacht - en net als hij wat leuker in de omgang wordt wordt ie vastgespijkerd, ook al zo'n zooitje dat hangt daar maar dagen met vliegen in de brandende zon en dan nog verdwijnen ook, geen fatsoenlijk graf om eens een chrysantje neer te zetten - wat zei ik? Oh ja; ik denk dat hij al 2000 jaar een zenuwinzinking gheeft en dat wij daarvan het product zijn.

[redactie is zich bewust van de aanwezigheid van spelfouten, maar heeft om redenen van authenticiteit besloten die te laten staan]


  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.