Terug naar huis « Nulzaamheid   » Blieft

vrijdag 30 augustus 2002 - 09:30
Karatekid

Ik heb gisteren een kikker bij mijn account gezet. Ik was schijnbaar in een vrolijk, grijnzend, hopsend, groen humeur en ik heb een kikker bij mijn account gezet, als vervanging van de karatekid die er stond.

Ik ben vanochtend heel duidelijk niet in een kikkerhumeur. Ik ben een half uur wakker, ik ben 25 minuten te laat op mijn werk (rekent u even mee ?), ik heb niet gegeten, niet gedronken, ik heb hoofdpijn, kiespijn, spierpijn en ik heb net uitgelegd gekregen hoe ik de telefoon moet beantwoorden, mensen moet doorverbinden en mensen in de wacht zetten. Ik ben bijna in een hysterische lach uitgebarsten bij de aanwijzing: ‘dan zeg je Goedemorgen...’.

Oh, en mijn Kronan past niet in een standaardfietsenrek. Die blijft klemzitten en dan moet hij er weer uit en dan schiet hij los tegen de zijkant van je enkel aan. Wist u dat, dat mijn Kronan niet in een standaardfietsenrek pastte? Dat had u dan godverdomme ook wel eens mogen zeggen.


Sorry.
Ton (URL) - 30 augustus 2002 - 10:36

It is not easy being green...
Cockie (URL) - 30 augustus 2002 - 10:45

Kus de kikker en je weet niet wat je ziet.
erica - 30 augustus 2002 - 11:17

ik heb die kikker ook altijd, maar da's vooral, omdat ik die andere plaatjes niet leuk vind.
luuk (URL) - 30 augustus 2002 - 19:14

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.