Terug naar huis « Royal   » Prozacparadijs

donderdag 05 september 2002 - 15:18
Uni



Ik houd van blauw. Blauw is mijn lievelingskleur. Mijn tapijt is blauw, mijn lamp is blauw, mijn bureaulamp is blauw, mijn klok is blauw, bijna al mijn kleren zijn blauw. Het enige kledingstuk waarin ik nog geen blauwe uitvoering had waren mijn hemden; daarom is het eigenlijk wel fijn dat ik die nu wel heb. Bovendien had ik toch net twee nieuwe gekocht.
Sinds mijn kleutertijd heb ik geen hemd-broek-setje meer gehad; daarom is het eigenlijk wel leuk dat ik nu drie onderbroeken in dezelfde kleur van het hemd heb.
De drie paar sportsokken - och, ik hoor toch al zo vaak dat ik eens van die dingen af moet, en wat nettere, volwassener sokken moet dragen. En blauw is een nette, volwassen kleur.
De beha, mijn hagelwitte, gloednieuwe, peperdure Triumph, dat is vooral een financiële strop.
De matrashoes, nu ja die was toch al verpest door de lekkende jodiumgaasjes op mijn knie. Dat zie je zelfs een stuk minder nu.
Mijn spijkerbroek, die is er stukken op vooruit gegaan, nu hij een tint dieper is.

Maar mijn T-shirt. Mijn mooie witte T-shirt, jaren geleden door mijn vader voor mij uit Brussel meegenomen; met het vrolijke mannetje met zijn vorkhandjes en spriethaar en de tekst 'Je suis fou de Bruxelles'. Dat is onvervangbaar.

Waarom heeft niemand me verteld dat dat hele dunne kleine stomme snertzomerbroekje nog nooit was gewassen, en dat zo'n klein lapje stof zoveel kleur kon afgeven???
(Zei zij die immer de verantwoordelijkheid voor haar eigen (wan)daden op zich neemt..)


Hoe herkenbaar :-(
Hoe treurig kan iets worden alleen door het te willen wassen ...........
Neneh (URL) - 05 september 2002 - 22:13

Wees blij dat je afstandbediening in het raamkozijn lag en niet toevallig in de zak van het zomerbroekje.
JW (URL) - 06 september 2002 - 12:07

Holla and Happy Thanksgiving.
yasmin () (URL) - 16 maart 2006 - 12:01

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.