Terug naar huis « Yuck   » Willem Wever

vrijdag 13 september 2002 - 18:15
Wist u dat...

Wist u dat het deze week de Week van de Kaart is? In elk geval bij Bruna?
Bij aankoop van vijf kaarten en vijf postzegels (minimaal te besteden bedrag €9,95 - op = op) krijgt u nu een ver-ba-zend handige (en trendy!) kaartenbox cadeau. 'Als je een leuke kaart thuis hebt liggen, ben je er altijd op tijd bij om iemand te feliciteren, beterschap en sterkte te wensen, te condoleren of om iemand zomaar eens een kaartje te sturen. Met een gevulde Kaartenbox grijp je nooit meer mis!'
De Kaartenbox is prachig rood, en van onverwoestbaar plastic, en helemaal zelf in elkaar te zetten. Met een mapje voor postzegels, een vakje voor pennen, met tabbladen en stickertjes - voor elk soort kaart één. Een lichtblauw stickertje met een speen voor 'geboorte', een geel stickertje met een taart voor 'verjaardag', een grijs stickertje met een zerkje voor alle lijkjes in de omgeving en ga zo maar door. Mooi mooi mooi!!
De week is bijna om, maar u redt het nog net. Dit wilt u toch zeker niet mislopen..?!


Meid, niet alleen bij de Bruna, ga uit je dak, altijd wel een winkel bij u in de buurt en anders is er altijd nog de Libelle:
http://www.tpgpost.nl/wekenvandekaart/we..
Man, man, man, je zou toch bijna al kwijlende het leven gaan waarderen :-P
Actiereactie - 13 september 2002 - 18:50

I am here to say hello and you have a great site!
carolee () (URL) - 16 maart 2006 - 12:02

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.