Terug naar huis « Dáár... jaa..!!   » Geld stinkt (niet)

zaterdag 14 september 2002 - 14:41
Correspondentie

Beste mevrouw,

Misschien zou je zo vriendelijk willen zijn om je ziekenfondsnummer aan ons door te geven.

Met vriendelijke groet,

De assistente,

Ingrid.

----

Lieve Ingrid, meiske,

Misschien zou u allereerst een zekere consequentie in acht willen nemen. 'Mevrouw' en 'je' - wat wilt u nou eigenlijk?
En dan: Toen ik bij u was heb ik u - nadat Meneer uw Baas met zijn haakjes en spiegeltjes mijn kiezen aan gort had getimmerd om vervolgens te concluderen dat ik met de schade (al dan niet door hemzelf toegedaan) beter naar mijn eigen tandarts kon gaan - heb ik u mijn ziekenfondpasje in de handen gestopt. U heeft het bestudeerd, u heeft getypt. Vol aandacht en ijver.

Nu moet ik toegeven: u was ook al niet op het idee gekomen de bevindingen van Baas-lief in te voeren. Slechts mijn naam vond u voldoende - iets waarover mijn eigen tandarts op zijn zachtst gezegd ontstemd was. Ik kan me dan ook voorstellen dat u ook niet had bedacht dat op mijn ziekenfondpasje mijn ziekenfondsnummer kon staan, en dat u het daarvan kon overnemen. Dat zou ook àl te simpel en voor de hand liggend zijn, niet?
Ik zal daarom ook niet moeilijk doen, en maandag a.s. al om acht uur in den ochtend even een belletje geven. Maar gewoon voor een volgende keer: dat nummer, dat stond dus op dat vrolijk gekleurde stukje plastic.

Liefs en kusjes,

De patiënt,

Puck

PS: Het logo op uw postpapier spreekt over Tandartsgroepspraktrijk.
Leuk! Vernieuwend! En als u nou wat zorgvuldiger met uw administratie bent, dan kon dat '-rijk' misschien zelfs nog eens bewaarheid worden.


Right! Kick them asses!! Oorlog aan alle tandartsassistentes!

(mits Suffie een Marshallplan mag ontwikkelen...)
Suffie () (URL) - 14 september 2002 - 15:02

Mag ik het hierbij opnemen voor de tandartsen? Sinds ik van tandarts veranderd ben, boor ik met enige regelmaat zelf gaatjes in mijn tanden. Om maar te zeggen dat het niet steeds een lijdensweg hoeft te zijn, geloof me.
frédéric (URL) - 14 september 2002 - 15:20

Ik was er hard aan toe om even te schateren vandaag en dat is hier aardig gelukt.
elisa (URL) - 14 september 2002 - 23:23

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.