Terug naar huis « Vol   » Horse Whisperer

donderdag 19 september 2002 - 17:25
Inzichtje

Met dank aan K. (maar dat weet hij zelf niet).

Ik functioneer alleen binnen een setting.

Goed, dat schijnt verklaard te moeten worden.
Althans: ik zei dit tegen mijn moeder, heel triomfantelijk en voor-zichzelf-sprekend, en toen bleek het helemaal niet voor zichzelf te spreken. Mijn moeder voelt mij aan als geen ander, dus als die mij niet begrijpt is dat een bewijs dat ik echt te onduidelijk of summier ben.

Potverdorie. Dit beloofde zo'n mooi bondig stukje te worden en nu blijk ik onbegrijpelijk en moet ik gaan uitleggen. Terwijl ik überhaupt geen zin heb in schrijven (gut meid je meent het, dat was nog niet duidelijk..).

Nou ja. Eerst andere dingen doen. Misschien kom ik hier nog op terug.
Mocht u nou denken: 'ik weet het ik weet het ik snap hem ik snap hem!!' - schroom niet uw interpretatie in mijn reactieding te droppen. En misschien interesseert het u allemaal wel geen klap - dat mag u dan ook zeggen.


Logisch toch
op momenten dat je je niet prettig voelt (klint netjes toch), functioneer je alleen binnen een standaard kader van verwachtingen. Je doet dan geen grootse daden, maar precies datgene wat hoogst noodzakelijk is om te overleven.

Toch?
Chris - 20 september 2002 - 07:17

Kun je dat nou nog eens herhalen ... maar dan hééél langzaam. Misschien dat ik het dán snap.
Anna - 20 september 2002 - 09:01

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.