Terug naar huis « Out   » News - New!

zondag 22 september 2002 - 14:30
Circus

Winkelen is een hel.
Winkelen is absoluut het ergste wat er bestaat, met als enige uitzondering winkelen op een zondag tijdens het Prijzencircus van Vroom en Dreesman. Dat is nog veel erger. Dat moet de plaats zijn waar je heen wordt gestuurd als je het in de hel te bont hebt gemaakt.

Ik begrijp niet dat er mensen zijn die uitkijken naar dit soort dagen. Dat er mensen zijn die überhaupt van winkelen houden.
Wat ik wel begrijp is dat ik die mensen vanmiddag allemaal ben tegengekomen, echt allemaal, op het ineens relatief behoorlijk kleine oppervlak van het V&D-pand.
Ik begrijp ook dat dat niet mijn soort mensen is. Dat ik ze helemaal nooit meer ergens hoop tegen te komen, laat staan in een warenhuis of winkelstraat.
En ik begrijp dat ik nooit, maar dan ook nóóit meer ga winkelen. Winkelen is heerlijk: als je thuis bent en zeker weet dat je nooit meer hoeft.

Het enige werkelijk bevredigende moment van deze vroege middag was dat ik tenminste voor één keer de onweersbui voor was, en nu hoog en droog naar het gekletter van de regen op mijn raam zit te luisteren.


Dan maar via Wehkamp, Neckerman etc.
Dan kan het in ieder geval ook nog online..
Loran - 22 september 2002 - 16:27

En dan ook nog niks gekocht ook zeker?
verbaljam (URL) - 22 september 2002 - 17:24

"Winkelen is een hel.
Winkelen is absoluut het ergste wat er bestaat"

Puck, weet je zeker dat je een vrouw bent? Laatst hoorde ik in 'Mannen voor Vrouwen' een rake typering. Als je met een vrouw op vakantie gaat, wil zij best mee naar een vulkaan. Als er maar winkeltjes omheen staan.

Die stelling haal jij dus hard onderuit!?
CasaSpider (URL) - 22 september 2002 - 17:31

Niet alle vrouwen zijn mensen met winkelen als hobby.
Gerda - 22 september 2002 - 18:40

Vraag blijft: wat deed je daar dan & heb je iets gekocht? Of was het gewoon 'veld'onderzoek voor een leuk postje :)
4 gasten en ik (URL) - 22 september 2002 - 22:49

Casa: onzin, niet alle vrouwen houden van winkelen, net als niet alle mannen vreemd gaan :-) [Oei, is dat wel een juist voorbeeld? Nu ja, laat ons hopen]

Puck: hoe kun je ook tijdens de "Pak wat je pakken kunt dagen want het lijkt zo goedkoop dat je je concurrenten gewoon met een elleboog in de ribben van het koopje af doet zen"- dagen naar V&D gaan, haha!
Marti (URL) - 23 september 2002 - 08:52

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.