Terug naar huis « Met blokhakje en al   » Addergebroed

zaterdag 05 oktober 2002 - 17:40
Amélie

Ik mocht haar niet. Met dat lachje en dat witte hoofd en sneeuwwitje-haar. Ik mocht haar niet, het verhaal zei me niets en de hype om haar heen vond ik overdreven en saai en irritant. Het woord 'blij' werd te vaak met betrekking tot haar en de film gebruikt, en als ik ergens extreem onblij van word is het wel van het woord blij (sorry Kim..).

Maar goed, ik ben de kwaadste niet. Ik heb haar het voordeel van de twijfel gegund, zo ergens tussen vorige week en vanmiddag.
En ik moet zeggen: ze was niet zo erg als ik had gevreesd. En ook niet zo leuk als ik - misschien nog wel meer - had gevreesd. Stel je voor dat ik ook heel 'blij' zou zijn geworden - dat moeten we niet hebben. Een beetje los gaan is tot daaraan toe, maar alles met mate. Ik moet nog wel mezelf terugkennen.

Ze was ok, de film was leuk en best een aanrader en erg aangenaam en warm. Ze was de prijs van de dagfilm waard, maar de boete van €14 niet.
En mooi dat ik met Harry Potter gewoon wacht tot hij een weekfilm is.


Boete? Zwartrijden? Fout parkeren?
henk (URL) - 05 oktober 2002 - 22:33

of gewoon de video te laat ingeleverd
T-Jo - 05 oktober 2002 - 23:59

Eén euro erbij en je had de dvd kunnen kopen, maar dat had je vast niet gewild als je de film niet zo vond.
Micheline (URL) - 06 oktober 2002 - 16:48

Ah joh, de kift, Amélie is tof!
Beernd (URL) - 08 oktober 2002 - 09:05

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.