Terug naar huis « Dagje vrij (2)   » Schande

vrijdag 11 oktober 2002 - 11:10
Done

  • H. gebeld (Wazzernie. Belt terug. Kan niet terugbellen omdat ik in gesprek ben. Maar ik heb het geprobeerd. Toch..?)
  • Azivo gebeld ("U bent verbonden met ziekenfonds Azivo. Na deze melding informeren wij u over uw positie in de wachtrij". Helaas was er geen wachtrij, zodat mijn proestlach werd opgevangen door de receptioniste)
  • Gejankt om mijn schijnbare domheid en onwetendheid, en het ongeduld en onbegrip van 'de maatschappij' daaromtrent (lang verhaal; geen verdere uitleg).
  • Oogziekenhuis gebeld. Voor diegenen die net als ik vergeefs in telefoongids, gouden gids en Google hebben gezocht naar het telefoonnummer: 070-3592400. Maar don't bother want ze zijn in gesprek. Voortdurend.
  • Neckermann gebeld ("bent u in het bezit van een compjoeter, bezoek dan onze internetsite: wéwéwé-punt-neckermann-punt-com". Zeg dat maak ik zelf wel uit!).

    To do:
  • Niente

    Damn I'm good.


  • Hééé, je verhaal klopt niet! Om 11:00 uur stond de laatste stip (Neckerman) nog niet bij de bovenste opsomming ..... die had dus bij je "niente"- lijst gemoeten, maar dan had daar niet "niente" kunnen staan ... BETRAPT!! Biecht maar eens even op hoe dat zit ... :-)
    Anna - 11 oktober 2002 - 12:35

    :-)
    Half gelijk.
    Toen ik het stukje typte zat ik in de wacht bij Neckermann. Het woord stond er al - dat heb je zelf dan vermoedelijk over het hoofd gezien omdat het enkel dat woord was. De telefoonbeantwoorderzin heb ik later toegevoegd. Je moet wat, als je een half uur naar zo'n bandje zit te luisteren..
    Puck - 11 oktober 2002 - 12:42

    double joew ie ie kee ie en die !
    mark - 11 oktober 2002 - 21:58

      
    Persoonlijke info onthouden?

    Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
     



    Verberg email:

    Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.