Terug naar huis « Spoed   » Bij noodgevallen kunt…

woensdag 23 oktober 2002 - 07:20
Kreupel

Later als ik groot ben ga ik nooit verhuizen. Nergens heen, nog niet naar een andere kamer in hetzelfde huis. En als ik dan toch moet verhuizen, dan alleen mezelf. Dan neem ik niets mee, geen kleren, geen meubels, geen spullen: niets.

En wat ik zeker nooit ga doen is, als ik motorisch toch al niet zo geweldig in elkaar zit, met één been scheef op een tafel gaan staan, dan een houten plank van 2,5 meter lengte met alle boeken en de printer er nog op met één hand boven mijn hoofd optillen, de haken waarop de plank rust met de andere hand verplaatsen en een vergelijkbare actie bij de andere twee planken uitvoeren.
Om maar eens een, volkomen willekeurig en uiteraard hypothetisch, voorbeeld te noemen.


Luidt mijn (uiteraard hypothtische) vraag: Deed het zeer?
Cind () - 23 oktober 2002 - 09:35

Hypothetisch ben je dus een supervrouw :-)
JoG (URL) - 23 oktober 2002 - 15:01

Ja, Arbo-wetgeving is thuis nooit van toepassing...
Mamijo () - 23 oktober 2002 - 15:52

Hypothetisch au, en hypothetisch herkenbaar...
Hippo () (URL) - 23 oktober 2002 - 16:07

Wat je ook nooit moet doen - zuiver hypothetisch natuurlijk - is als je net verhuisd bent met zijn tweeën het trapgat gaan behangen. Dan moet je niet onder de ladder gaan staan, waar de ander dan op staat te behangen om die vast te houden. Dan kun je dus - nog steeds hypothetisch - ook niet van de trap afvallen doordat je de ladder en je vent op je hoofd krijgt en gelijk drie banen behang in je val meeneemt. Enfin. Hypothetisch zeer.
Micheline (URL) - 23 oktober 2002 - 23:33

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.