Terug naar huis « Stil   » One fine day

vrijdag 25 oktober 2002 - 07:37
Beauty & Zo

Hear ye, hear ye!
Vannacht geheel proefondervindelijk vastgesteld: tranen doen het haar krullen!
Hiertoe dienen de tranen in rechtstreeks contact met het haar te komen; tenzij men zulk lang haar heeft dat dat om het gezicht heen gedrapeerd kan worden, zulk lang haar dat men de staart als snotlap kan gebruiken en men met een pluk het gezicht kan oppoetsen, is het noodzakelijk dat men liggend huilt, om zodoende de tranen rijkelijk van de wangen te laten stromen, richting oor en nek. Liggend huilen doet men in tijden van hevige ziekte en pijn, bij de tandarts, tijdens het bevallen, tijdens hele slechte sex, hele goede sex of waneer men gewoon een zodanig kuthumeur heeft dat huilen de reactie op wat dan ook is, en men niet de puf heeft om nog te gaan zitten.
Welke reden op mijzelf van toepasssing was laat ik in het midden; evenwel: ter verdediging van vriendlief moet ik benadrukken dat er in onze relatie van slechte sex geen sprake is; ter verdediging van mijn eigen stralende, frisse uiterlijk moet ik benadrukken dat mijn haar kort genoemd kan worden.

Heeft men om wat voor reden ook aan de benodigde voorwaarde van liggend huilen voldaan, dan zal men bij ontwaken, behalve een klef oor, enige charmante krullen aantreffen. Ongetwijfeld zal deze krul afkomstig zijn van een zekere bijtende werking ten gevolge van het zoutgehalte in traanvocht; maar om een produkt of methode een beetje goed te laten lopen doet men er verstandig aan de waarheid zo veel mogelijk te verhullen en verbloemen. Wat niet weet, wat niet deert.

Conclusie van dit al:
is u stijlharig en heeft u altijd al krullen gewild: u huilt te weinig, huilen is gezond, houdt u toch wat minder in, laat gaan en huil met overgave.
Heeft u krullen en zit u beslist niet op toename hiervan te wachten: stop whining!


Zulke tips ... daar heb je nou wat aan!!! Zou je niet eens direct gaan solliciteren bij "Beauty & Zo"? Dan kan geheel Nederland van jouw kennis op beauty-gebied genieten. :-)
Anna - 25 oktober 2002 - 09:14

Ik (broodrooster) sla meteen toe met een aai over je lekkere krullenbol.
Cockie (URL) - 25 oktober 2002 - 10:14

+ t ... broodtrooster (ook slecht geslapen)
Cockie (URL) - 25 oktober 2002 - 10:30

Tsss....'zit ik te kijken naar +t...broodtrooster' en blijf dan hangen in de vraag sinds wanneer schrijft men broodrooster met dt?
En waar kan ik die broodrooster plaatsen in de vorm van logica?
't is maar goed dat ik een gebrek aan nicotine kan opvoeren als excuus voor....
Juist...brood-trooster dus...wellicht vind ik dat idee ook gewoon te eng om te laten doordringen.
Actiereactie - 25 oktober 2002 - 10:46

Fascinerend Puck...weten Patricia Paaij en Tom Sebastian dit al?
marco - 25 oktober 2002 - 11:08

Eummm....Paaij heeft krullen en Curry als man...need I say more?
Actiereactie - 25 oktober 2002 - 11:19

Met Curry als man zou ik in twee dagen zo'n bos krullen bij elkaar hebben gejankt..
Puck - 25 oktober 2002 - 11:40

Ja maar, aan de andere kant heeft marco daar toch wel een punt, immers we hebben het over Paaij die kan zich denk ik jaren lang in de krullen janken voor ze de link weet te leggen.
Vermoedelijk denkt ze nu nog steeds dat het de 'hele goede sex' is wat op zich al een reden tot huilen van het lachen moet zijn....sneu meiske die Paaij.
Actiereactie - 25 oktober 2002 - 11:51

Actie: Als ik tijdens mijn werk 'pleindienst' heb en er van mij verwacht wordt dat ik heftige ruzies beslecht en huilende kinderen troost voel ik mij een broodtrooster. Dat woord las ik laatst bij Tonie. Vandaar.
Cockie (URL) - 25 oktober 2002 - 12:04

Met Tom 'vidal sassoon' Sebastian als zakenpartner zou ik ook krullen krijgen tot op m'n rug...
marco - 25 oktober 2002 - 13:05

Puck, kunnen we afspreken dat je dit de volgende keer doet vóór ik naar Den Haag afreis ?
stoet - 25 oktober 2002 - 15:37

Very interesting & professional site. You done great work.
naomi () (URL) - 16 maart 2006 - 12:07

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.