Terug naar huis « Op hoge poten   » 'Make yourself at hom…

zaterdag 16 november 2002 - 19:44
Verrassing!

Zomaar, van hem die ik elke dag spreek, een brief, een echte brief; zo fijn! En hij heeft niets gezegd, zelfs niet gesuggereerd, gehint, helemaal niets!

Waardoor ik eens te meer besef hoe slecht ik zelf geheimen kan bewaren. Zou ik ooit geheim agent worden, dan zou ik Staatsvijand No. 1 opwachten bij zijn huis. Stralend, vol ongeduld, heen en weer springend, trots: ‘raad eens raad eens raad eens wat we hebben gedaan met het hele team terwijl je weg was!! Je hele huis doorzocht, en overal microfoontjes geplaatst, en je ziet ze lekker toch niet, zó goed hebben we ze verstopt! In de telefoon, en in de keuken en de badkamer en de slaapkamer, in het frame van je bed, en op de wc ook, maar ze zijn zó goed verborgen, en ze zijn heel nieuw en klein en mooi en goed, je ziet ze niet en ze zoemen niet en ze geven geen signalen af, zo prachtig je vindt ze nooit, kom kom kom ik laat zien waar ze zitten!!’


Daarom zit jij ook elke dag te webloggen, natuurlijk. Je kan gewoon niks voor je houden. Trouwens, staatsvijanden: die luisteren ze allang niet meer met microfoontjes af maar met chips! In je oren! Hier! En daar! Kijk maar!
Sander (URL) - 19 november 2002 - 20:36

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.