Terug naar huis « Less cool..?   » Katertje

dinsdag 09 oktober 2001 - 17:01
Disturbingly undisturbing

Ik wil werkelijk niets schrijven over gaysex, plassex, toyboys, foto's van oude mensen die neuken, katja schuurman, female ejaculation, cumshots, britney spears, orgy.org, anale sex, nietvoordepoes.nl en wat voor aanverwante zaken ook. Om nog niet te spreken van alle uitlatingen die zelfs maar een beetje racistisch aandoen, en waarvan ik niet eens voorbeelden wil noemen omdat ik zoekers daarnaar nog minder hier wil hebben dan die uit de eerstgenoemde categorie.

Maar ik heb er een beetje genoeg van om op één dag twee keer bezocht te worden door het ministerie van VROM, één keer door het ministerie van V en W, en om gezocht èn gevonden te worden met de google query "bloemkool and herkomst". Ik bedoel; een klein beetje minder verantwoord mag toch ook wel...?


Leg je d'r maar bij neer, Reve zei al: 'Het is niet onopgemerkt gebleven'. Hij bedoelde Google, waarschijnlijk.
Geertjan - 09 oktober 2001 - 21:26

Eh... ik begrijp jouw probleem, maar wat te denken van de mijne; men komt op mijn site als men zoekt op; 20+centimeter+lang+pik+lul+penis... (ja er zijn mensen die deze zoekopdracht geven!)... Ook de zoekopdracht anaal+(whatever) leidt een aantal keer tot mijn site... ach, die frummels komen 1 keer kijken en komen daarna nooit meer terug... misschien dat de persoon die in bloemkool geinteresseerd was, wel vaker bij jou terugkomt!
Luna (URL) - 10 oktober 2001 - 00:11

Ik begon ooit met het lumineuze idee om alle plaatjes die ik in mijn homepages had zitten hele vunzige namen te geven. Werkt als een trein. Dus je BG img noem je 'kont.gif', dat streepje hier noem je 'penis.jpg' en dat blokje daar noem je 'kutje.jpg' of 'neuken.gif' etc. Het bezoekersaantal, en met name het aantal diep teleurgestelde en waarschijnlijk ook zich erg storende bezoekers nam met de dag toe. Ze begrepen er niks van, die search-engines ;-)
"kinderporno.jpg" of "kiddyporn.gif" doet het ook altijd goed, of meer actueel is dan misschien "osama.bin.killed.jpg". Moet je eens zien hoeveel er voor niks komen kijken...
JulT (URL) - 10 oktober 2001 - 03:04

Wat ik me net afvroeg: als ik hier 30 keer het woord bloemkool zou herhalen; helpt dat dan ook in je google-ranking?
tuinafval - 10 oktober 2001 - 11:06

Op die ministeries zitten gewoon een paar loglezers, ik zie ze ook regelmatig
voorbijkomen in mijn referrals.
Aliëtte (URL) - 12 oktober 2001 - 23:51

This is the coolest La Cocina.
mirian () (URL) - 16 maart 2006 - 12:11

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.