Terug naar huis « Verlanglijstje   » Optelsom

vrijdag 22 november 2002 - 00:53
Lullaby

Mijn onderburen hebben een enorm binnenveringsmatras en een spiraalbodem op hun bed. De hele avond al, zijn ze op dit bed aan het springen, heel gelijkmatig (sex en mijn buren is geen associatie die ik wens te maken). Aan de spiralen van de bedbodem hebben ze sensoren bevestigd, die de geluidsgolven opvangen en laten samenkomen in de luidspreker die aan het plafond, mijn vloer - is bevestigd.

Dat alleen kan het monotone ‘zoinggg... zoinggg.... zoinggg....’ verklaren, dat ik hoor zodra ik mijn hoofd op mijn matras leg.


Vrienden van mij hadden buren die gewoon na een week nadat die vrienden hun buren waren geworden zeiden: "Als we harde muziek draaien, liggen we een wip te maken. Stoor je er niet aan, het duurt maar een kwartier".
Michiel H. (URL) - 22 november 2002 - 10:13

Een kwartier!? Zo lang?
marco - 22 november 2002 - 22:24

Maar je schreef dat je het alleen hoorde als je je hoofd op je matras legt? Dat intrigeert me. Misschien is het wel een soort aardstraal, een trilling die alleen in matrassen doorklinkt. En was je getuige van een heel bijzonder fenomeen. Maar misschien is sex voor je buren wel een heel bijzonder fenomeen.
Volgspot (URL) - 24 november 2002 - 00:15

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.