Terug naar huis « Twisted   » Afijn

woensdag 05 maart 2003 - 07:17
Ik ga op reis en ik neem mee...

Vandaag is de dag.
Vandaag is de grote dag: vandaag is de dag, dat ik het dossier mag bekijken van mijn uiterst genoeglijke verblijf, nu 5 jaar geleden, in het plaatselijk jeugdgesticht. Een kortstondig verblijf, van twee maanden, waarna ik gelukkiger dan ooit, evenwichtiger, gezonder, en vooral vrolijker dan ooit, wegliep. Met als kleine souvenirs twee vorken, twee lepels, een laken, washand en handdoek, ruim vijftien kilo ondergewicht en een krasprobleem.
Benieuwd of de therapeuten mijn toenmalige geluk net zo nauwkeurig onderkenden en begrepen als zij me toen lieten voelen.


apart zeg... ik ging in zo'n gesticht met 15 kilo ondergewicht en een krasprobleem... verdiende al aardig snel het etiketje 'hopeloos'. uiteraard leuker geformuleerd :))
magzzz (URL) - 05 maart 2003 - 16:43

Toch vind ik automutilatie een veel mooier woord. Krasprobleem doet me denken aan het obsessief veelvuldig openkrassen van krasloten bij je plaatselijke sigarenboer. Maar daar kun je ook op doelen uiteraard.
Uniquehorn (URL) - 08 maart 2003 - 17:41

Het voordeel van de wat verhullende term 'krasprobleem' is dat ingewijden in de materie begrijpen waarover je het hebt, terwijl leken er wellicht gewoon overheen lezen. De betekenis van automutilatie is algemener bekend of zo op te zoeken; mensen die het begrip en de praktijk ervan niet van nabij kennen kunnen er nog weleens ongewild (en meer dan voornoemde ingewijden) door worden geschokt.
Puck - 08 maart 2003 - 18:39

Waarschijnlijk vonden zij dat je eindelijk uiting gaf aan je problemen. Een soort botervlootachtige vorm van "coming-out"en wisten ze precies de juiste termen voor zichzelf te vinden....om het vooruitgang te noemen
heidi () - 04 april 2003 - 01:05

Ik werd opgenomen mdat ik geobsedeerd was door borsten en krasten, nu ben ik homo en kras niet meer.
Leon van bommel () - 25 september 2003 - 14:04

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.