Terug naar huis « Liefde is..   » Eensgezind

zaterdag 29 maart 2003 - 16:56
Idiot savant

Mijn moeder doet dit jaar eindexamen VWO, in de vakken biologie en wiskunde. In tijden van nood word ik als vraagbaak en reddende engel beschouwd. Niet geheel terecht:

- Je wil me dus niet helpen met die hypothese-toetsen?
- Hypothese? Dat was met a enzo, toch? Dat snapte ik niet, dat heb ik nooit gesnapt. En nee, ik begrijp ook niet hoe ik dan aan die 10 gekomen ben.
- Nee, dat begrijp ik inderdaad niet. Dat moet een ogenblik van verbijstering zijn geweest.

Zoals het in de loop van de laatste jaren ook steeds onbegrijpelijker is geworden dat ik ooit een 8 voor biologie heb gehaald, aangezien ik bij letterlijk èlke vraag met de mond vol tanden sta.


Moet je je voorstellen dat je moeder straks misschien wel meer weet dan jij... pff lijkt me maar wat griezelig hoor ;)
Liesan (URL) - 29 maart 2003 - 23:00

Al die nutteloze kennis, dat vergeet je toch weer? Dat lijkt me heel normaal hoor. Ik heb zelf schoolgaande kinderen, maar ik vind het af en toe moeilijk om ze met hun huiswerk te helpen. Vaak weet ik het niet meer, moet me er eerst eens in verdiepen. En vaak vind ik het ook allemaal wel zo ontzettend saai, dan heb ik medelijden met mijn arme kindertjes.
Ricky (URL) - 29 maart 2003 - 23:32

This site is a lot of fun very well designed.
laurette () (URL) - 16 maart 2006 - 12:16

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.