Terug naar huis « Nieuwe TV   » Bijtijds

maandag 28 april 2003 - 07:07
Let's

Kan iemand mij het nut van spam uitleggen?
Ik bedoel, de gemiddelde moderne mens onderneemt alleen actie wanneer hij daarvan het nut inziet en dat nut ook in korte tijd gerealiseerd en geconcretiseerd verwacht te zijn. Maar het enige wat spam doet, is irritatie oproepen.
Of zouden er werkelijk mensen zijn die des ochtends om halfzeven denken: "Yes! I certainly would like a monster size cock; let's respond to this useful e-mail!"


Ik denk dat er werkelijk mensen zijn die dat denken. Er zijn ook mensen die Jan Smit mooi vinden zingen en er zijn ook mensen die melk in de thee drinken. Alles is mogelijk in deze rare tijden.
astrid (URL) - 28 april 2003 - 09:37

Als het geen geld opleverde, zou het niet gedaan worden... De 'thuiswerk'-piramide-oplichting in kranten bestaat tenslotte ook nog steeds. En waar moeten sexbedrijven etc anders adverteren?

Mail is trouwens relatief veilig. Met advertentie-pop-ups in je browser is nog veel meer ranzigheid mogelijk, zoals 't misbruiken van gaten in IE om dialers naar een buitenlandse 06-lijn te installeren bijvoorbeeld, of doorlinken naar een site die precies lijkt op hotmail maar eigenlijk een vangnet is voor wachtwoorden. Er zijn eindeloze mogelijkheden.
stn - 28 april 2003 - 10:20

Spam werkt slechts overmatig koffie- en aspirinegebruik in de hand. Je moet je ergernis ergens mee de kop indrukken, niet? Verder is MailWasher en Ad-aware aan te raden. En als je toch naar de harde middelen grijpt: een pop-up killer. En overstappen naar Netscape Mail!
Cranium (URL) - 28 april 2003 - 14:41

Spam versturen is ontzettend heel erg veel goedkoper dan reclamedrukwerk & radio- en t.v.spotjes. Dus als er een minieme respons is, heb je in de meeste gevallen al winst gemaakt als marketingmens. Helaas.
I)akmuis - 28 april 2003 - 16:48

Wat is het voordeel van netscape mail dan cranium?
blub - 29 april 2003 - 08:48

O.a. veel minder gaten en bugs en daardoor dus een stuk veiliger dan Outlook Express.
Cranium (URL) - 29 april 2003 - 17:25

Maar ik gebruik geen Outlook Express. Dusch..
Puck - 29 april 2003 - 17:28

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.