Terug naar huis « Over lelijke eendjes …   » Braaf

maandag 19 mei 2003 - 08:17
De Bellenblaasbende

Essi. Meisje-lief. Wil je een knuffel..? Als je nou al die punk er eens uitjankt en dan gewoon een rokje en kniekousjes aandoet, zou je je dan niet beter voelen?
En kan je me uitleggen wat in vredesnaam een opperputkunker is..?


ach... ergens is ze wel lief. vast wel. ergens... onder dat unknuffelbare haar...
enne.. had er niet opperkutpunker moeten staan? dat klinkt al logischer. hoe ben je in vredesnaam op die site terecht gekomen puck?
aranka () - 19 mei 2003 - 15:49

mijn hemel die is flink aan het puberen... gaat vanzelf wel over
wieneke (URL) - 19 mei 2003 - 16:56

Dit is duidelijk een roep om liefde.
Knuffel, knuffel.
In de ban van mijn hormonen.
Later zullen we lachen om deze foto.
Eigenlijk nu al.
paul - 19 mei 2003 - 20:20

"ik voel me eigen punk, dus zo noem ik me eigen ook!" "punk is meer als alleen dom roepen dat je Anarchist bent, zonder te weten wat het betekend!!!"
Hahahahhahahaha, de arme schat... zal dat ook betekenen dat 't "super lauw" is om je NL les te "skippen"? (of ben ik nu héél erg flauw ;-))
Cat () (URL) - 19 mei 2003 - 20:25

Ze is pas 16, dat komt echt wel weer goed. Ik vind haar wel schattig. Kijken wat ze over 5 jaar is...
henk (URL) - 20 mei 2003 - 01:48

eyey Essie haha en jij weet precies wat Anarchie inhoud ;) haha ik weet et ongeveer maar ik ben beide voor en tegen zitte ook mindere kanten aan
Joris - 20 mei 2003 - 18:03

DOn't Blame Essie Ze is Deslicties
Joris - 20 mei 2003 - 18:08

Ok hier een typisch voorbeeld van kuddedieren die een afwijkend (dus zwart schaapje) publiek voor lul willen zetten. Dit niveau is dus zeer laag en wat schieten jullie hier mee op? Ik denk dat je voor mensen zoals Essi (vriendin van mij maar ook al was dat niet het geval..) moet respecteren omdat die openlijk voor hun mening uitkomen en niet zoals velen van "jullie" met de massa mee lopen. KORTOM JULLIE ZIJN EENSTELLETJE TRIESTE LAMME NAAIBALLEN DIE NIX BETERS TE DOEN HEBBEN DAN ANDERE MENSEN AFKRAKEN! Is dat omdat jullie onzeker zijn? Of voelen jullie je gewoon superieur? In beide gevallen is dat dus fout. Vrijheid van meningsuiting is heel goed maar laat iedereen in zijn waarde. Ik ga jullie nu dus ook niet uitschelden voor een stel mee lopers of achtelijke kuddedieren want ik neem aan dat jullie wel weten van je zelf dat jullie dat zijn. OPPERPUTKUNKERS ROELEN en dat is voor IEDEREEN toegankelijk. Kunnen jullie nog een voorbeeld aan nemen..
Grtz de Ultra Hyper actieve M&M verslaafde Putkunker
REINIER (URL) - 20 mei 2003 - 18:22

Ohw jah, Joris als je in je vocabulair nou wat moeilijke woorden hebt staan leer dan ook om ze goed te schrijven..
REINIER (URL) - 20 mei 2003 - 18:24

Jij klinkt ook wel meeloperig met je van Nou stelletje meelopers gewoon met iedereen meepraten je moet geen meeloper zijn yada yada,Man ik was ook bevriend met Essie toen ze hier nog woonde......Sukkel net alsof Essie et erg vind ze houd wel van een potje schelde enzo en voor haar mening uitkomen.
ook al zijn een paar van die gasten losers....

ENne Essie Dire Straits forever ahhaha FucKinGG!G!G CrazY!Y!Y
Joris - 20 mei 2003 - 18:30

HEHEHEHEHe
ROT OP MET JE KNUFFEL GEZEIK MAN STOMME KUT SEKTE!!!!!!
En een Putkunker is inderdaad een kut punker ennem de Putkunkers is een groepje vrienden kijk hier maares http://www.thats-me.nl/de_putkunkers
Ennem jullie zijn best wel sneu
Opperputkunker - 20 mei 2003 - 18:38

ooooww ooowww oowww wat zijn we weer stoer hor gezelig met zun alle tgen de ander (omdat ze nou helemaal anders zijn) wat zijn we weer kik bezig stelletje zielepoten
maar ag wat maakt het ook uit wat een stelletje hersenloze meelopers denk
trek je kop nou eens een keer uit je reed en leer elkaar te respecteren
en je kan essi van alles verwijten (of het waar is is een tweede)
maar zij heeft tenminste respect voor andere mensen en dat kan je van jullie niet zeggen
vaderputkunker - 20 mei 2003 - 19:00

VAL DOOD man

jesus wat ben jij zielig
jij hebt echt geen sociaal leven. en zit alleen maar achter de pc van dit soort gare afkraak site's te maken
nix beters te doen zeker
wrom heb je geen respect voor essi
en heb je dinge aan haar op te merken
je zal wel jaloers zijn dat zij gewoon dr hele fucking eige mening heb en daar gewoon voor dufrt uit te komen.
volgens mij ben jij eg so zielige wannebee die ergens
dit soort mensen heel erg bewondert!!!!
ZEG DAT DAN EN NIET DEZE MATIGE CRAP
dreadlockputkunker - 20 mei 2003 - 19:22

ja vin ik nou ook gheheheheh hoei
hyperactive putkunker () - 20 mei 2003 - 19:29

Goed. Zullen we deze knusse conversatie nu even stopzetten?
Elke volgende reactie die 'kut' bevat, anderszins beledigend of hatelijk bedoelde opmerkingen, of zinnen met KAPITALEN of uit!!!roep!!!tekens!!!, wordt door mij verwijderd. Lekker puh. En iedereen die daarover klaagt wordt resoluut geblockt.
Kendet? Ja, dat kan.
Puck - 20 mei 2003 - 19:34

soory menneer de hippie we zullen niet meer zo schelden hor dalijk krenken we je trots of je veel te grote ego nog
maar ehhhh ik zal nu weer lief zijn okeej






whahahahahhahahahahahahhahahaha
vaderputkunker - 20 mei 2003 - 21:13

Sorry maar ik denk dat je met dit soort kinderachtig gedrag zulke reacties uitlokt....Er zijn schijnbaar meer mensen die het niet met je eens zijn.. Maar ik kan er in komen dat de manier waarop dit gebracht wordt, ietwat hard aan komt.
Schijnbaar is het wel vrij moeilijk om respect op te kunnen brengen voor andermans denk wijze.. (En dit is geen belediging, maar blijkbaar een feit)
En wat dat rokje met die kousen betreft...Nee ik zal me daar niet beter bij voelen.... Sterker nog ik zal geestelijk instorten om het feit dat ik doe alsof ik een ander ben.... Probeer het maar eens... Kleed je eigen een dag zoals je je normaal niet zo kleden iets wat je eigenlijk afzichtelijk vind (zo denk ik er nu eenmaal over) en loop zo door de stad... Ik denk dat je dan mischien enigsinds zou begrijpen wat ik bedoel....
En hoe bedoel je, als je die punk ereens uitjankt?????
PS dit is dus geen belediging maar een schreeuw om inteligentie
Essi alias De Opperputkunker - 20 mei 2003 - 21:18

laten we deze conversatie maar stop zetten zeg je nou zelf wie is hier nou aan begonen jij dagt ik tog
kijk als je zulk soort dingen gaat zeggen zonder dat daar enige reden voor is kan je verwachten dat mensen daar boos op reageren en als mensen dan de discusie aangaan ga jij deze vervolgens uit de weg begin er dan ook niet aan als je daar geen zin in hebt en denk vervolgens na voordat je wat doms zegt
vader putkunker - 20 mei 2003 - 21:26

Krijg ik nog antwoord ofniet?
Essi weer - 20 mei 2003 - 22:27

Haha can't wait :)
Essie kan ook heel gemeen zijn he Essi, tegen peter toen :P
was cool maar ook wel sneu voor het ventje
Joris - 21 mei 2003 - 22:50

zo duz we zegen maar gewoon helemaal niks meer zeilig ventje je begint iets en maak het nbiet af domdomdom
denk voortaan ff na voordat je dom gaat doen
vader putkunker - 22 mei 2003 - 14:01

Essi...een reactie; voordat je anderen ervan gaat beschuldigen meelopers te zijn, of niet zelf na te kunnen denken (wat voor een groot deel van de bevolking helaas maar al te waar is, maar goed, dit even terzijde), moet je misschien eens voor jezef nagaan of dit niet ook op jou zelf van toepassign is.
immers, waarom kleed jij je op deze manier? Waarom draag jij je haar op deze manier. Omdat het anders is dan de rest van de samenleving, omdat je niet tot de meelopers gerekend wilt worden, omdat je dan lekker opvalt.

Maar toch wil ook jij maar al te graag bij een groep horen, wil ook jij geaccepteerd worden. Zij het binnen een kleinere groep. Ook jij, of jullie, hebben onderlinge "regels" over hoe je eruit hoort te zien, hoe je je behoort te gedragen en blijkbaar zelfs regels over hoe je dient te schrijven en spreken. Regels die afwijken van die van "de samenleving" maar al met al toch regels die gevolgd moeten worden.
Wat denk je, dat er zou gebeuren, als jij je ineens niet meer aan deze ongeschreven regels zou houden? Stel dat je je haarlok zou afknippen en alles in 1 natuurlijke kleur zou verven. Dan ben je pas echt anders dan iedereen. Maar je hoort je er dan niet meer bij.

En natuurlijk is het erg neerbuigend om te denken; "Ach dat kind, daar groeit ze wel overheen", of; "die is aan het puberen zeg", zoals in voorgaande reacties. Jij hebt recht op je eigen meningen en ook de manier om deze mening te uiten is aan jou. Maar voor mensen die de het woord respect voor in de mond hebben liggen, tonen jullie zelf zeer weinig respect voor mensen die kritiek hebben. Zij hebben tenslotte ook recht op hun mening.

Puck...ik kan me helemaal de vertedering voorstellen die je voelt bij het zien van een foto als die van Essi, "ach kom maar hier ik red je wel", om het maar even overdreven uit te drukken. Feit is echter dat ze zichzelf moet redden, zij komt er zelf wel achter of deze levensstijl iets is voor haar, of dat het leuk was zolang het duurde.

Trouwens, Essi, neem nu Puck, zij is voor mij heel duidelijk iemand die een eigen weg durft in te slaan. Iemand die toch dat kronkelige, overwoekerde paadje neemt, in plaats van de drukbezochte hoofdweg. Maar soms is deze hoofdweg de enige verbindingsroute en kun je niet anders en soms is het gewoon gemakkelijker om met de stroom mee te gaan. Waarom zou je het jezelf altijd moeilijk maken? Zolang je voor jezelf de balans kunt opmaken en tevreden bent met het resultaat is het goed. En als je dat kunt, kun je op- en aanmerkingen van mensen die dat niet constructief bedoelen lekker aan je voorbij laten gaan.

P.S.: Puck, wil je met me trouwen? ;)
Kim - 22 mei 2003 - 14:13

Kim, ik snap ook wel dat ik ook bij een bepaalde groep hoor.. Maar het feit is dat als er bij ons iemand zich anders kleed, dat die gene gerespecteerd voor wie hij is... Want omdat wij zelf altijd op ons uiterlijk worden aangekeken, zal IK nooit iemand aankijken op zijn uiterlijk. (Er zijn mensen onder ons die dit inderdaad wel doen, maar ik zie dat als discriminatie) Maar ik zeg altijd maar zo: Being yourself is being free at all..

Er zijn dus niet echt regels die je hebt om er bij te horen, iets wat ik wil uitleggen met het stuk op mijn site, wat hierboven ook geciteerd wordt: Ik voel me eigen punk, dus zo noem ik mezelf ook.. Punk kun je NIET worden door een hanekam te nemen, en te roepen IK BEN ANARCHIST, zonder te weten wat dit uberhaubt betekend... Ik denk dat No Fashoin Is Our Fashion et logischte is, want zodra mijn vrienden mij anders aan kijken, omdat ik me haar zou veranderen, dan zijn dit geen echte vrienden...
Ik noem ook de `groep` waar jij over praat eerder mijn vriendenkring.. Veel punkers zijn er niet meer in Nederland, dus mijn vrienden zijn heus niet allemaal punk...
En ik denk ook niet dat er in een van mijn berichtjes, het woord meeloper wordt genoemd, want ik denk niet echt dat dit hier iets mee te maken heeft...
Mijn manier van spreken is puur mijn accent (Dordts) waar ik weinig aan kan doen...

Over het feit dat ik ander mans mening niet zou respecteren, ik denk dat het bijzonder triest is als er mensen over iemand gaan oordelen, waarvan ze alleen een site op internet zien, samen met een stel plaatjes...... Ik bedoel bekijk het eens logisch.. overal, maar dan echt overal waar wij komen worden we aangekeken voor junk, dief of soms zelfs zware crimineel....

Ik wil hierbij even een voorbeeld stellen:
Een tijdje terug, (een week of 2) stond er in de plaatselijke krant van dordrecht (de dortenaar) eens stuk over krakers die uit hun pand werden geschopt... Ik en mijn vrienden werden afgeschilderd als crimineel, junk en dakloos (een kraker dakloos?!?!?!) En wij zouden snachts op doedel zakken (:S) spelen en we zouden Satanisch zijn...
Het enigste wat wij daar gedaan hebben is wonen, en vluchten voor alle problemen in onze omgeving, die af en toe benauwend lunnen worden.. Maar dat zetten ze er niet bij...
Ze schrijven dat wij de buurman snachts zouden hebben wakker gehouden, en van hem gestolen zouden hebben (dit is NIET waar) Maar dat de buurman s'nachts bij ons binnen kwam vallen met een honkbal knuppel zetten ze er niet in, want dat zijn wij maar, die junks en dieven... Dat is nou eenmaal niet belangrijk, want wij zijn een makkelijke zondenbok...

Ik denk dat je dit 5 jaar lang iedere dag weer moet ervaren, om er over mee te kunnen praten Kim, maar als je overal waar je komt zo aangeken wordt, kots je vanzelf op iedereen die gelijk weer begint met zeiken over dat je anders bent als hij...

Dit is mijn leven... Er is veel meer dat ik kan, (school en dergelijke, want ik doe nu niks) er is veel meer dat ik weet, maar mensen (probeer nu eens) te begrijp(en) dit is alles waar ik voor leef.. Ik hoef niet zo nodig een toekomst met een dikke auto en een goede baan.... Geld kweekt haat, ongelijk- en eenzaamheid.....

Dus puck, lees dit even ik WiL en HoEf niet 'gered' worden, ik voel me hier goed bij, dus laat mij dan ook in mijn waarde...
essi () - 22 mei 2003 - 20:24

Dit is een tekst, die naar mijn mening dit goed weer geeft, t gekanker hoort gewoon in die tekst....
R.O.T.O.P.!

Doe toch niet zo raar
Loop normaal voorbij
Ik doe gewoon mijn ding
Bemoei je niet met mij
Wat jij van mij denkt
Boeit me geen fuck
Ik heb nix van je nodig
Dus maak je niet zo druk

Je durft niet eens naast mij te staan
Je mooie auto en je vaste baan
Ik snap niet dat je mij kunt haten
Je moet me gewoon in mijn waarde laten

Doe nou maar gewoon
Alsof ik er niet ben
Ik ben eigenlijk wel blij
Dat ik jou niet ken
Ik bemoei me niet met jou
Ik kijk je niet eens aan
Dus sodemieter op
Ik heb je nix gedaan

Wat sta je nou te kijken?
Ik kan er echt niet bij
Alleen maar vooroordelen
Wat weet je nou van mij?

Respecteer een ander mens
Om hoe die ander is
En als je dat niet kan
Dan is dat jou gemis
ik ben hoe ik ben
Maar ik heb ook mijn trots
Dus als je zo blijft doorgaan
Ben jij op wie ik kots!



Mischien zo iets duidelijker... Je krijgt gewoon frustraties...:D
Essi - 22 mei 2003 - 20:36

Essi is inderdaad wel derzelf maar jah je zelf zijn is wel goed enzo maar anderen moeten er nie last van hebben , hier bedoel ik niks mee hoor ik zeg nie dat essie dat doet misschien wel misschien nie maar denk nie, maar natuurlijk wil je wel bij een groep horen maar dat is bij Essie waarschijnlijk niet een groep waar het om kleding gaat of uiterlijk, maar iedereen verlangd naar vriendschap (waarschijnlijk bijna iedereen)
Joris - 22 mei 2003 - 22:45

Correctie : wil bij een groep horen is toch meer, Wil vrienden hebben Wat dan wel vaak tot een groep behoort
waarom die groep? om persoonlijke interesses ofzo
Joris - 22 mei 2003 - 22:47

Kijk, die snap em .... :)
essi - 23 mei 2003 - 11:31

Ik wil ff zeggen tegen de gene die met deze onzin begonnen is...
Aandacht? Stoer zijn en je beter voelen dan andere
laat verdomme andere in hun waarden om wat ze zijn
RooieMafkees () - 23 mei 2003 - 18:38

Waar blijft het andwoord nou ?
essi - 30 juni 2003 - 14:57

Hm.. wat is de msn groups van de putkunkers ook alweer?
Ik - 17 maart 2005 - 21:07

"Ze is pas 16, dat komt echt wel weer goed. Ik vind haar wel schattig. Kijken wat ze over 5 jaar is...
henk (URL) - 20 mei 2003 - 01:48 "

Nou, om daar even op door te gaan:
Essi is nu 21, roze/blond haar..
Junk 1eklas
Ouwes
ZIT WEER OP SCHOOL !!!!!!
en is nog steeds wie ze altijd al geweest is..
i don't see the problem here :O
DE MENSEN DIE WAT TEGEN ES HEBBEN ZIJN GEWOON EEN STELLETJE KUTHIPPIES
EN DAARMEE
en jaaaaaa PUTKUNKERS ZIJN LAUW :D !
EN HIERMEE EINDIG IK MIJN PLEIDOOI
Mickjeeeee =D - 17 december 2007 - 11:06

"Ze is pas 16, dat komt echt wel weer goed. Ik vind haar wel schattig. Kijken wat ze over 5 jaar is...
henk (URL) - 20 mei 2003 - 01:48 "

Nou, om daar even op door te gaan:
Essi is nu 21, roze/blond haar..
Junk 1eklas
Ouwes
ZIT WEER OP SCHOOL !!!!!!
en is nog steeds wie ze altijd al geweest is..
i don't see the problem here :O
DE MENSEN DIE WAT TEGEN ES HEBBEN ZIJN GEWOON EEN STELLETJE KUTHIPPIES
EN DAARMEE SJOKOLADEPASTA (EN NU BLIJFT IE STAAN >: !)
en jaaaaaa PUTKUNKERS ZIJN LAUW :D !
EN HIERMEE EINDIG IK MIJN PLEIDOOI
Mickjeeeee =D - 17 december 2007 - 11:08

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.