Terug naar huis « This could be the beg…   » Moeder-VWO

vrijdag 13 juni 2003 - 10:33
2 - 1 = 1/2

Het goede nieuws is dat mijn vader geen kanker heeft. Dat de prostaatkanker die hij had, weg is en tot op heden niet terug of uitgezaaid. Dat zijn PSA-waarde (whatever that may be - het is in elk geval iets essentieels) goed is.

Het wellicht nog betere nieuws is dat voor het eerst door een buitenstaander, door twee artsen zelfs, is erkend dat mijn vader niet de makkelijkste is. Zelfs bijzonder lastig. En dat hij van beide artsen de wind van voren heeft gekregen. Nog erger dan mijn moeder heeft gedaan.

Het slechte nieuws is dat mijn vader over een uitstekende filter beschikt voor berichten die hem al dan niet goed uitkomen. En dat de tirades van honderd echtgenotes en duizend artsen zijn gedrag niet zullen veranderen.


Een man met karakter, zogezegd...
stoethaspel - 13 juni 2003 - 11:32

Ik geloof allang niet meer in dat mensen te veranderen zijn...erger nog, naarmate men ouder wordt volhardt men juist extra in de eigen onhebbelijkheden als eigenwijsheid, achterdocht enzovoorts.
Accepteer nou maar dat de man is zoals hij is en dat hij dus zoals hij nu is weer vele jaren mee kan. Dat is toch wel heel erg genieten.
kaatje () - 13 juni 2003 - 20:13

Puck...had je echt iets anders verwacht?
xxx
heidi () - 16 juni 2003 - 21:13

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.