Terug naar huis « Banaal   » Gezelli..

donderdag 10 juli 2003 - 05:54
Tussen de oortjes op de buik

Drie kilo.
D r i e  k i l o. Drie kilo in drie dagen.
Rustig blijven, niet in paniek raken. Maar drie kilo!! Drie kilo, maar dat kan net zo goed vocht zijn, allemaal tijdelijk. Ja.. vocht.. En ik kan het hebben, en het moest er tòch bij. Maar niet zo snel, niet zo ineens.. en wat nou als het nooit meer stopt, als het met deze vaart doorgaat?? Als ik morgen weer een kilo.. dan stop ik echt met eten.. en als het dan nòg doorgaat.. jezus drie kilo in drie dagen, ik ontplof, mijn lichaam is behekst.. ik moet minder eten, in elk geval geen sapjes enzo dat is toch overbodig.. maar dit kan helemaal niet ik eet al zo weinig, ik hoor af te vallen, niet aan te komen.. allemaal die kutmedicijnen natuurlijk.. ooit zei ik geruststellend tegen m'n psych dat ik heus niet meer afviel dan een pond per week hoor en toen zei hij op bijtende toon: "weet je hoeveel dat is op jaarbasis?". Ja, 26 kilo, dolgraag - en weet je wat een kilo per dag erbij op jaarbasis is..?? Maar het kunnen die medicijnen niet zijn, want ik had net besloten dat die dosering te klein is om effect te hebben, en zeker niet zo'n heftig effect.. zou aankomen ook psychisch kunnen zijn...?


Ôhôh, een dikke drieëneenhalfhonderd kilo per jaar!
http://www.lasalle.aw/wist_je_dat/zwaars..
Pascal (URL) - 10 juli 2003 - 08:10

da's ook niet vriendelijk, die link.

het gaat niet zo door. dat kan namelijk helemaal niet. dat zou echt té vreemd zijn. reken maar niks uit. hou het maar op die drie dagen.

(ik kan even geen link vinden van de dunste vrouw op de wereld, maar die is ook niet leuk, dus.)
jnnk (URL) - 10 juli 2003 - 14:12

Ik dacht eigenlijk dat ik hier een kijkje nam in jouw wereld, niet in de mijne. Blijk ik me toch even gigantisch vergist te hebben.
kaatje () - 10 juli 2003 - 17:28

Kijk es hier voor je je zorgen maakt:

http://www.weightwatchers.com/internatio..
henk (URL) - 11 juli 2003 - 01:18

Lieve Puckie,
Je kan het best hebben, morgen kan het weer minder zijn, het kan nog niet door die pillen komen, (inderdaad een homeopatische dosering) en verder komt het vanzelf goed....heb vertrouwen. Je kunt nu eenmaal niet alles zelf in de hand hebben.
yannah (URL) - 11 juli 2003 - 16:06

En ach, de meeste mannen houden wel van een beetje houvast. ;-)
Verbal Jam (URL) - 12 juli 2003 - 00:06

"Startersreactie", dat stabiliseert wel weer. En als het zo snel gaat zal inderdaad een deel vocht zijn, dat raak je zo weer kwijt.
Gewoon blijven eten.
Hippo (URL) - 13 juli 2003 - 23:10

I am here to say hello and you have a great site!
caryl () (URL) - 16 maart 2006 - 12:24

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.