Terug naar huis « Zij eet   » Gids

vrijdag 18 juli 2003 - 16:28
Misplaatst

Daar liep hij achter zijn wagentje door de C1000. Broodmager, wollig halflang haar. Een angélique lach, een hemelse blik in zijn ogen.

Hij was zojuist geboren, de wereld was fijn, hij verbaasde zich over alles en alles was nieuw en mooi.
Zijn haar was nieuw, zijn lijf was nieuw, de winkel was nieuw, het wagentje was nieuw, de boodschappen waren nieuw.

Zijn broek was nieuw en fijn en zacht, de geweerpatronen aan zijn riem waren nieuw en fijn en zacht en glanzend, en het fijnst en zachtst was wel zijn zwarte T-shirt, met op de rug "Satan wants you dead".

Daar liep hij, glanzend of hij door God was gezonden. En heel per ongeluk in dit, in al zijn zwartheid vast ook mooie en fijne, gothic lichaam was gezet.


Zo zag ik op Oxford Street, toen het een slordige 50 graden in de zon was - wat deed ik daar eigenlij? -, de gothic jongen van een jaar of 16, met de dikst mogelijke zwarte dracula-cape, van zacht fluweel, zijn gezicht ook minstens voor 30% zwart.
jnnk (URL) - 18 juli 2003 - 18:10

Daar liep zij door het Friesche landschap. Broodmager, sluik halflang haar. Een stuurse norsheid, een woedende blik in haar ogen.
Zij was zojuist geboren, de wereld was verrot zij verbaasde zich over alles en alles was verdorven en lelijk
Heur haar was nieuw, haar lijf was nieuw, het Friesche landschap was nieuw.
Haar broek was nieuw en fijn en zacht, de geweerpatronen aan haar riem waren nieuw en fijn en zacht en glanzend, en het fijnst en zachtst was wel haar zwarte T-shirt, met op de rug "Satan wants you dead".

Daar liep zij, scheldend of zij door de Duivel was gezonden. En heel expres in dit, in al haar zwartheid vast ook mooie en fijne, gothic lichaam was gezet.
Zij was uiterst tevreden over zichzelf, maar de mensheid beviel haar niet. Deze moest en zou luisteren naar haar bevelen.
Maar in een barse monoloog, vol Satanspraat, in een Friese boerenwei, stopte zij heel abrupt na het horen van de zachte warme stem:
'sttt, de vogeltjes horen het'.
kaatje () - 18 juli 2003 - 23:39

Het leuke van echte satanisten is trouwens dat ze nooit t-shirts met leve-satan teksten zullen dragen.
stn - 19 juli 2003 - 09:29

stn: waneer noem je iemand een satanist ? :). Bedoel je hebt satanisten die het wel doen, maar jij bedoelt waarschijnlijk satani, die zie ik ook niet zo snel daarmee over straat lopen. Maarja wonderen zijn de wereld nog niet uit ;)
morloth - 19 juli 2003 - 17:55

*zwijmel*
aranka () (URL) - 21 juli 2003 - 13:38

Is ik even blij dat ik geen gothic meer ben. godver veul te warm met dit weer man! :)
Oraynah - 21 juli 2003 - 16:58

Hello! Very interesting and professional site.
miriam () (URL) - 16 maart 2006 - 12:26

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.