Terug naar huis « ...horrid night   » Geen nieuws

maandag 05 november 2001 - 08:43
Dreamy night

Meestal is het zo dat, wanneer ik iets zegt als "ik droom elke nacht van loggers", het daarna meteen over is. Deze nacht in elk geval nog niet.

Ik heb mijn log verkocht aan Dhr. AR, of vdW. Zelden heb ik een onwaarschijnlijker samensmelting van personen meegemaakt, maar ik zou u toch echt niet kunnen zeggen wie van de twee het geweest is.
Het is verkocht met ingang van augustus dit jaar, wat achteraf beschouwd wat onzinnig is, aangezien er van een log toen nog nauwelijks sprake was.
Maar goed, als je dromen met rede gaat benaderen kom je duidelijk nergens; en dan hebben we het nog niet eens gehad over het feit dat mijn log een soort van kermiswagen was. Nee niet qua layout hoor, maar gewoon, letterlijk. Het was een soort van winkeltje of kraampje, maar tegelijk wist ik heel zeker dat het mijn log was.
De verkoop ging in elk geval vlot en vrolijk, want in het log heerste een blije stemming. En aan de buitenkant heb ik in lichtblauw-met-gouden letters 'verkocht' geschilderd, met mooie zwierige krullen.

Daarna of tegelijkertijd heb ik een brief gekregen van logster E, of logster andere-E; dat liep ook wat door elkaar.
De brief was lang en had het uiterlijk van een Eerste Leesboekje uit grootmoeders tijd, met ingenaaide katerntjes en vergeelde blaadjes. En scheve typemachine-lettertjes.

Tenslotte heb ik mijn gezicht onder de hete kraan gewassen.
Oh nee - zei ze, voorzichtig haar wang voelend; dat was de zeer reeele en pijnlijke ontnuchtering uit mijn slaapdronkenschap...

Tot zover.
Eventuele interpretaties laat ik graag aan u over.


  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.