Terug naar huis « Light-product   » Helaas

dinsdag 30 september 2003 - 06:15
En in een overvolle tram overal doorheen

Dat ik droom van Maria Kooistra, Fajah Lourens en hun GTST-collegaatjes is natuurlijk logisch. Wie wil er nu niet tussen de sterren zijn.
Maar waarom ik die ge-wel-di-ge ontmoeting moet situeren in mijn oude school, waarom ik überhaupt maar moet blijven dromen van klasgenoten van weleer, van school, het schoolorkest, daar bovendien nog een vaag beeld aan toevoeg van een ambulance die bij een ziekenhuis een los hoofd-met-baard (it's all in the details..) op een brancard aflevert, is me echt een raadsel.


Zoals ik bij een eerder logje ook al zei - je leeft blijkbaar teveel in het verleden, durft de toekomst misschien niet aan. Of ben ik nu te direct?
Pimmez (URL) - 30 september 2003 - 09:11

Los hoofd met baard is je oude directeur?
tylani () (URL) - 30 september 2003 - 09:22

Iets onverwerkt uit je schooltijd?
Sandra (URL) - 30 september 2003 - 10:45

Later gevonden op een ander log (www.muffie.nl): http://www.dromenweb.nl. Zoek per woord naar de betekenis van je droom.
Pimmez (URL) - 30 september 2003 - 14:07

De oude school duidt erop, dat je bezig bent met de vwewerking van ervaringen uit die tijd. En muziek? Dat laat zien dat je streeft naar harmonie. Dat losse hoofd is voorlopig alleen maar intrigerend.
henk (URL) - 01 oktober 2003 - 00:06

http://www.dromenweb.nl ??? Titel: "Geen siteholder" en een lege pagina.
henk (URL) - 01 oktober 2003 - 00:08

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.