Terug naar huis « Godv...   » Hoera!

dinsdag 06 november 2001 - 16:28
Dus..

Het is mij ook nog niet helemaal duidelijk wat er nou aan de hand is, maar het komt op het volgende neer:
Vannacht om halfdrie wou ik een berichtje posten, en dat berichtje werd niet zichtbaar. Wel op zijn 'losse blaadje', ook in de overview van mijn pivot-schermpje, maar niet gewoon op mijn site.
"Zal wel weer een tussentijds groeistuipje van Pivot zijn", dacht ik. Puberpruttels ofzo.
Dus quasi-paniekmailtje gestuurd aan Bob; en vol vertrouwen in Pivot en Bobs reddende krachten gaan slapen. Droomloos, maar dit terzijde.

Des morgens bleek Bob van niets te weten. Bleken het helemaal geen kuren van Pivot te zijn, maar van mijn provider.
Kort door de bocht: de allerliefste Starhost vindt dat mijn site niet veilig is en wil me beschermen door de safe mode van php aan te zetten. God mag weten wat het precies doet; het enige wat ik ervan merk is dat ik niet meer kan posten met (het op php gebaseerde) Pivot.
Nou ben ik misschien onzorgvuldig en niet kritisch genoeg, maar naar analogie van Walters 'home is where the log is': ik heb liever een onbeveiligd huis dan helemaal geen.

Gelukkig is er nog steeds mijn oude vertrouwde Blog waarmee ik stukkies kan plaatsen.
Alleen voel ik me wat ontheemd, zo zonder reactieding. Het voelt ineens net of ik ins blaue hinein aan het schrijven ben. Wat dan ook wel weer boeiend is; blijkbaar is de interactie, de respons die je via zo'n forumpje krijgt, toch belangrijker voor me dan ik dacht.
Maar ja, ik ga er maar vanuit dat het een dezer uren danwel dagen weer hersteld is. Ik heb een voor mijn doen pinnige mail naar mijn provider geschreven 'alsdat ik de gang van zaken niet echt waardeer', en zij zullen kijken hoe ze het kunnen verhelpen. Zonodig door de safe mode weer uit te schakelen, en voor zover ik heb begrepen kan men dan vrolijk in en uit mijn scriptjes wandelen. Wees welkom, zou ik zeggen...

Overigens.. deze layout is geen omkat, maar gewoon de eerste de beste template die ik Blog-rijp kon maken. Dus wie dit aanzicht niet prettig vindt, of het plaatje te zoetig: wees gerust, 't is slechts tijdelijk.


Reageren werkt ook weer lekker.. Nu moet ik alleen nog iets zinnigs te vertellen hebben.
Bob - 06 november 2001 - 17:42

Je hebt al zoveel zinnigs gezegd en gedaan dat ik voor eeuwen bij je in het krijt sta..
Puck - 06 november 2001 - 17:50

Het genoegen is geheel aan mijn zijde. je bent welkom!
Bob - 06 november 2001 - 17:52

http://www.protagonist.nl .. php en mysql, domeintje erbij .. 148 per jaar ex btw. is dat misschien iets voor je?
Rolandow () (URL) - 06 november 2001 - 21:52

Hi you have a nice homepage
Noris () (URL) - 16 maart 2006 - 12:37

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.