Terug naar huis « Vervaarlijk   » Schoolonderzoeken (1)…

woensdag 22 oktober 2003 - 14:10
Retour

Bij de Elle, of de Cosmo, of iets anders glossigs, zat een tasje. Van quasi-Chinees quasi-satijn, met quasi-edelsteen aan fout rood kwastje. Quasi-tasje, ook,eigenlijk.
Zo lelijk dat ik dacht: dat moet weg. En wel zo snel mogelijk.
En aangezien ik dingen bij voorkeur gewoon ergens 'stal' en dan afwacht of een ander ze meeneemt, doe ik deze in een retour-zak van Wehkamp. Veel plezier ermee. Als u het niet wil, dan één van uw magazijnwerkers misschien. Die zijn al genoeg afgestompt door de lelijkheid van Wehkamps eigen gadgets, hoop ik.

Maar nee.
Selektvracht belt aan, komt boven met wat men in adult-kringen een neutrale envelop zou noemen. Wit karton, zonder logo, zonder ander opschrift dan mijn adresgegevens en een streepjescode. Zonder begeleidend briefje ook.
Alleen mijn tasje.
Zoals ik hun extraatjes per onmiddellijk retourneer, zo doen zij dat blijkbaar ook.

Bah.
Zouden ze het bij het Leger des Heils ook weggooien, of zou het een nieuwe rage kunnen ontketenen, als kek methadontasje..?


Alleen de woordcombinatie 'kek methadontasje' verdient al applaus :)
Pimmez (URL) - 22 oktober 2003 - 19:51

Tip: stal m bij een creche of een basisschool (groep 1/2). Ik heb m zelf weggegeven aan een klein prinsesje van 4, die was en is er dolgelukkig mee!
Minca () (URL) - 27 oktober 2003 - 19:51

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.