Terug naar huis « Dring u bescheiden op…   » Apies

dinsdag 25 november 2003 - 06:12
Wa-wa-wa-waanzinnig

Bijvoorbeeld, dat je een pesthekel hebt aan avocado, echt heel erg, zó, dat je al bij het horen van het woord over je nek gaat, maar dan toch met smaak een bak guacamole leeglepelt.
Of: dat je je hele leven al vegatariër bent, jezelf als rein beschouwt en elke suggestie van vlees ervaart als vervuiling, maar dan toch, gekleed in leren broekpak en bontmantel, ettelijke vleesgerechten consumeert en het zalig vindt.
Of: dat je hard core SGP-er bent maar jezelf plots in een gezellig avondje uit vindt, met een topvrouw van GroenLinks en de beste avond in jaren hebt.
Of: dat je bij broerlief op kamers op bezoek bent en tamelijk incestueuze handelingen pleegt, maar je er erg prettig en veilig en goed bij voelt.

Dat je alles doet wat je moreel tegenstaat, en dat je op het moment zelf niet beseft dat je principieel tegen was, want dat het alleen maar bijzonder goed voelt.
Maar dat je bij overdenken walgt, samentrekt, twijfelt aan je verstand.

Vreemd, hoe sommige nachtmerries pas met terugwerkende kracht die kwalificatie krijgen.


Dat het onderbewustzijn ervan 'droomt' om zich te bevrijden van bewust opgelegde beperkingen ;)
Liesan (URL) - 25 november 2003 - 07:41

Wat jij nodig hebt is de Sigmund Freud action figure op je nachtkastje...

http://www.wackyplanet.com/sigfreudacfi...

"Each 5" tall figure captures Freud in a pensive pose, holding a distinctly phallic cigar. Prop him on your desk or nightstand to inspire you to explore the depths of your unconscious and embrace the symbolism of your dreams."
ijsbrand - 25 november 2003 - 08:46

tip voor als je een date hebt met een GL-vrouw (en je hebt zelf iets liberalere denkbeelden): snij het onderwerp politiek NOOIT aan. De kans op succes is dan absoluut verkeken.
Lieuwe - 25 november 2003 - 10:11

En heb je dat allemaal zelf gedroomd? Da's wel veel voor één postje. In elk geval is die laatste het makkelijkst: sex in een droom, ook incest, staat voor behoefte aan contact. Als je echt een broer hebt, moet je hem maar eens bellen. En anders ken je misschien iemand die de rol van broer in je leven speelt. Tenslotte vraagt mogelijk je eigen mannelijke kant om aandacht.
henk (URL) - 25 november 2003 - 23:14

@Lieuwe: en andersom niet? Goh, wat zijn die liberalen liberaal zeg...
Els - 25 november 2003 - 23:28

Na wat research, ik citeer:
De meeste vruchten hebben een sexuele betekenis. Bekijk ze maar eens op vorm, kleur en grootte. Een indeling in 'mannelijke' en 'vrouwelijke' symbolen is dan niet moeilijk. Ook smaak, herkomst en naam zijn belangrijk. De zoetheid of wrangheid,het sappig of droog zijn completeren de beschrijving.
(...)
In dromen wordt het woord vlees in de eerste plaats met het 'vleselijke', dus met sexualiteit, in verband gebracht. In deze zin wordt ook de droom uitgelegd waarin men weigert vlees tot zich te nemen. Men betuigt zijn afkeer van het vleselijke.

Nachtmerries? Genieten!
henk (URL) - 25 november 2003 - 23:32

Op het moment supreme lijken verstand en gevoel niet één te zijn. Slechts later, van afstand nabeschouwd, neemt verstand de overhand. Nachtmerries die zo echt zijn, dat je ze de hoeven zou kunnen uitkrabben. Niks droom!
Daan (URL) - 26 november 2003 - 11:13

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.