Terug naar huis « Vriendelijk bedankt e…   » Koningin van het volk…

dinsdag 09 december 2003 - 08:33
Beesten

Ik was bij de apotheek voor een herhalingsrecept.
Het meisje dat me hielp gaf me het recept, maar het was geen papier maar een groot etiket.
Ze bood het me aan, aan een tip van haar vinger, en plakte het toen voor het gemak op mijn lievelingsbordje, dat ik toevallig bij me had.
Ik probeerde het weg te halen, maar het etiket scheurde en mijn bordje zat vol plak.
Ik werd kwaad, heel kwaad, en wanhopig; ik kwakte mijn bordje op de toonbank, zei dat mijn recept èn mijn bordje nu voorgoed verpest waren, of ze dat wel besefte, of ze begreep wat ze had gedaan, dat ze dat bordje ook kon houden want ik had er toch niets aan.. en.. en.. en..
En ik stampte kwaad de apotheek uit, waarna ik met mijn moeder naar huis fietste en tussendoor nog even in een achterafsteegje stuitte op een groep humeurige krakers met een olifantenpension.

Afijn.
Gelukkig ben ik buiten mijn dromen heel stabiel.


haha, ik was al bang dat je aan het doordraaien was.

ik had vannacht weer eens een onverwachte overhoring. [en dat een deccenium na het halen van m'n havo diploma, zucht]
coert (URL) - 09 december 2003 - 10:13

Wie neemt er dan ook een lievelingsbordje mee naar de apotheek, dan weet je dat het niet goed gaat ;) (overigens is mijn herhalingsrecept wel altijd een stikker, die plakken ze gewoon op het doosje en dat moet ik dan terugbrengen)
Liesan (URL) - 09 december 2003 - 11:50

Weinig touw aan vast te knopen. Allen dit: wat een oplossing zou moeten zijn veroorzaakt alleen maar meer problemen.
En de olifant: "Er dreunt een doffe driftmatige energie door het landschap van uw ziel als in uw dromen een kudde olifanten voorbij raast. Deze droom maakt u attent op de slechte verstandhouding tussen de bewuste macht van het individu en de wilde menigte van zijn driften. Ook echter een enkele droomolifant is al een aanwijzing van sterk driftleven, dat door het bewustzijn nauwelijks te beheersen is." (Gabriele Senger)
Positief is natuurlijk wel het fietsen: je beweegt je voort op eigen kracht.
henk (URL) - 10 december 2003 - 00:33

Mijn herhalingsrecept is altijd veel te veel. 'Neemt u daar maar even plaats, dan maken wij het even voor u klaar'. na meestal zo'n kwartier tot twintig minuten wachten krijg ik dan een tas volgepropt met alle doosjes in mijn handen gedrukt en soms durven ze zelfs te vragen of dit echt allemaal voor mij is. Jaahaaa, dat is allemaal voor mij. En over drie maanden kom ik weer zo'n lading halen. Maak maar vast klaar.....
Eveline (URL) - 11 december 2003 - 00:51

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.