Terug naar huis « Reminder   » Zelfzorg

maandag 15 december 2003 - 06:33
Swingend

Ik mail tegenwoordig met een heuse dominee.
Mij is verteld dat het ginder boven niet meer is wat het geweest is - bureaucratie ten top, lange wachtlijsten, voor het kleinste gebedje is nog een stapel formuleren nodig - en dan is zo'n contactpersoon nooit weg.
Vanochtend kreeg ik dit in mijn mailbox:
DE LITURGIE VAN VORIGE KEER BLEEK OVERIGENS INTERESSANTE
FREUDIAANSE VERGISSINGEN TE BEVATTEN - WEL EEN SWINGENDE DIENST
Die liturgie, die heb ik gemaakt - of beter: het boekje.
Het is me al eerder opgevallen dat het misspellen van bepaalde kerkelijke teksten kan leiden tot de meest bizarre obsceniteiten (het meest onschuldige maar nietemin toch redelijk ontluisterend is het stelselmatig schrijven van haat waar hart wordt bedoeld), maar ik hoop ze er toch elke keer weer uit te halen vóór inlevering van de kopieën.
Ik zit het hele boekje nu letter voor letter na te lopen, maar ik kan niets vinden. Wat niet pleit voor mijn zieke geest; schijnbaar zie ik freudiaanse versprekingen als heel gewoon.

Voorts sprak de man, in antwoord op mijn 'ik heb een zgn weblog, een soort online dagboek, onder pseudoniem': WIL IK OOK; ZEG EENS HOE.

U bent gewaarschuwd.


Gaarne zou ik een keer zo'n dienst meemaken.

(geef ons heden onze dagelijkse lach)
Mevrouw de Loog () - 15 december 2003 - 11:43

Zeg hem maar dat hij qua gebruik van CAPSLOCK op ene Dreknek lijkt. Misschien is hij dan gelijk genezen van het loggen...
CasaSpider (URL) - 15 december 2003 - 14:33

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.