Terug naar huis « Onweer   » Zinvol geweld

zondag 04 januari 2004 - 06:23
Terug

Tip, gratis en voor nop: kijk niet vlak voor het slapen naar programma's als Silent Witness of Crime Scene Investigations (of, al zappende, naar beide). Het zou er voor kunnen zorgen dat u tot de ochtend droomt van dingen als...
of nee. Dat wilt u helemaal niet weten. Daarover wilt u zelfs niet nadenken.
Snel snel, ander onderwerp.
Vertelt u mij eens: denkt u dat het mogelijk is om mijn creditcardcredit (vreemd woord) van mijn Visa-rekening teruggestort te krijgen op mijn bankrekening, en zo ja: hoe?


geen flauw idee sorry, ik heb wel eens dingen betaald die uiteindelijk niet geleverd konden werden dat geld ging dan ook terug naar mijn creditcard-crediet maar op afrekendag werd dat vanzelf bijgeschreven op mijn girorekening (ben ik nog begrijpelijk?)
Liesan - 04 januari 2004 - 10:53

keine blasse ahnung.
kaatje () - 04 januari 2004 - 12:07

PS ik zal niet kijken naar de genoemde programma's. Ik keek een paar minuten naar een klein stukje van Theo Maassen, genoeg om van te dromen.
Hij oreerde over hoe vreselijk het was, de overdaad in winkels. Overal zoveel tientallen soorten van, van chips tot toiletpapier, en ook dat hij gewoon eens naar een winkel wil gaan om een broek te kopen. Wat voor broek? Een gewone broek, om aan te trekken.
Hij raakte daarmee iets wat ik ook al heel lang vind, probeer maar eens bij de bakker een brood te kopen.
Graag een bruin brood? Wat voor brood, en er blijken meer dan tien soorten te zijn, van zonnebloempitbrood tot wadbrood of pandabrood.
Dan noem je het meest gewone, een volkoren brood.
Grof of fijn volkoren?
Met maanzaad, sesamzaad of niet?
Een knip, bus of vloer?
Ja, weet ik veel, een gewoon brood!
Dus heb ik vannacht een nieuwe winkelketen opgezet, hij zou Basics heten, met een afdeling food en een afdeling non-food. Een winkel zonder keuze-mogelijkheid, éen soort brood, koffie, thee, etc. Éen soort broek, trui, boek, etc.
Helaas had ik meteen al last van winkeldieven, waardoor ik wakker werd: ongelooflijk, ik heb de winkels nog niet geopend en al last van diefstal! Ik laat het dus maar zitten. Iemand anders mag het idee verder uitwerken.
kaatje () - 04 januari 2004 - 12:11

@Kaatje: volgens mij is dat concept al lang geleden uitgewerkt èn uitgevoerd. Het heette communisme en het is, naar het schijnt, volledig geflopt.
;)
Puck (URL) - 04 januari 2004 - 12:14

Over Visa: ja dat kan. Moet je ze een belletje geven en een mailtje sturen geloof ik. Bel de helpdesk.
George (URL) - 04 januari 2004 - 12:18

Ik zou wel willen weten of en zo ja hoe het mogelijk is dat mijn reeds gedane zaken, qua creditcard, keer zouden kunnen nemen.
jnnk (URL) - 04 januari 2004 - 12:25

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.