Terug naar huis « Liever lui dan..   » Taak

woensdag 14 januari 2004 - 20:52
Viezerd (x2)

Redelijk genante momenten van deez' dag:
- vorige week donderdag streepte Bas-de-Fysio één van mijn wervels aan met een eenvoudige Bic-pen. Zes dagen en evenzovele douchebeurten later mompelt hij verbaasd boven mijn rug: 'hé, dat streepje zit er nog steeds!'

- terloops en bijna retorisch (hoe kon immers het antwoord bevestigend zijn, als ik alles - van peterselie tot pepermunt - had gedaan om dat te voorkomen..?) vroeg ik mijn moeder of ik naar knoflook rook. 'Nou.. ik wou het niet zeggen.. maar eigenlijk is het een schande dat je bent gaan sporten..'. En ik daar maar lucht happen en veelvuldig blazen. Vijf kwartier lang.


Ik vind het vervelend als mensen na andermans verhaal meteen beginnen over zichzelf, maar ik heb over zowel rug als knoflook ook een vies verhaal.

Dat vertel ik dan later dus wel een keer.

En met die knoflook zal het heus wel meegevallen zijn. En dat streepje op je rug zit natuurlijk precies daar waar je niet kunt boenen, maar alleen maar zachtjes kunt aaien, omdat de spons die vierkante decimeter vel net niet raakt. En als het daar niet zat, dan is het tijd voor een brief naar BIC. Zes dagen wassen. Niet eraf. Etc.
jnnk (URL) - 15 januari 2004 - 02:13

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.