Terug naar huis « Verbroedering   » Archief

zondag 25 november 2001 - 03:41
Goedemorgen

Te bang zijn om te slapen ken ik. Te moe ook. Of te ziek. Een combinatie van die drie. Of volkomen opgeslokt door werk, gewoonweg de tijd vergetend.
Maar gewoon, zomaar, zo wakker als nu; dat is belachelijk.

Er zit een verhaaltje in mijn vingers. Maar het enige in mijn lijf dat wèl moe is zijn juist die vingers, aangezien ik net twee uur heb geschreven en ik het gewone, 'penmatige' schrijven wat verleerd ben. Dus dat schrijven moet wachten.

Een goed boek lezen schiet niet op. De goede boeken die ik heb zijn of tè goed (lees: volkomen onbegrijpelijk), of om wat voor reden (op dit moment niet mijn smaak; te saai; te vaak gelezen) niet onderhoudend genoeg om mijn springende gedachten te grijpen.

Tsja. Dan zit er weinig anders op dan me nu door de Telsell-mensen te gaan laten voorlichten.

(Excuses voor dit volkomen loze berichtje. Je moet wàt he..)

Update 12:55:
Ik ben begonnen met Telsell, om na anderhalve minuut door te zappen naar (inderdaad, Repo..) het journaal. Al na een paar minuten kwam mijn moeder binnen en schreeuwde me fluisterend toe dat ik niet zo'n godvergeten lawaai moest maken op dat tijdstip, en dat ik moest gaan slapen. "NU!".
Ja, als het zo makkelijk was..

Hardleers als ik ben, ben ik verder gaan lezen in Harry Potter 3.
Aan dat woord 'hardleers' zit de bekentenis vast, dat ik niet zo goed bestand ben tegen de gruwelen in HP. Ik krijg nachtmerries van HP. Ik verplaats me in HP en zie mezelf oog in oog staan met Dementors.

Ergens rond vijven heb ik zowaar een verstandig besluit genomen. De spanning werd me iets te gortig, en ik heb tegen mezelf gezegd: je kan nu doorlezen en net als bij deel 2 de komende drie nachten niet door de gang durven wandelen. Of je legt het nu weg, gaat slapen of doet alsof, en leest morgen bij een vriendelijk ochtend danwel middaglicht verder.

Waarna ik inderdaad ben gaan slapen, zij het niet erg rustig gezien matras-troubles.
En straks fijn verder in HP ;-)


Tellsell... hm dat kan ook ja.. ik zit nu al voor de vierde keer naar een herhaling van hetzelfde journaal te kijken. ;-)
Repo - 25 november 2001 - 03:59

eindeloos stukjes herschrijven, kan ook.
hinke (URL) - 25 november 2001 - 05:04

Je hebt toch niks besteld he ? ;-)
rowan (URL) - 25 november 2001 - 10:32

Argg, ik wilde dat ik jou een flinke portie slaap kon doorduwen want hier is het ramp sinds zonder sigaretten. Vanmorgen ook om 12 uur pas wakker en dan niet eens uitgeslapen. bah.
elisa (URL) - 25 november 2001 - 12:57

Sja... ik zou ook de rest van de middag nog kunnen slapen, maar 'k heb nog zoveel te doen... dus toch maar echt opgestaan, een uurtje geleden (en na de beker thee niet meer teruggegaan)...
Excuus... ik was gisteravond uit en pas na half drie thuis, pas tegen vieren naar bed gegaan...

En dan lees ik niet eens enge boeken, en ben ook niet gestopt met roken (ook niet begonnen, maar da's een details).

Ik ga 'children' van twarres maar weer een starten. rustgevend nummer...
roelof - 25 november 2001 - 13:15

Veel plezier!
Gien (URL) - 25 november 2001 - 14:39

Hmm .. gister heb ik Nightmare on Elm street gekeken rond middernacht, dus ik weet wel wat `t is om `s nachts nog even snel om de hoek te kijken of er niet toevallig iets engs zit. Aan de andere kant, als je zelf horror-verhalen schrijft, moet je toch eigenlijk wel tegen die verhalen kunnen. Eigenlijk dan.
Enne .. als je al niet tegen deel 3 kon van Harry Potter, weet je dan zeker dat je met deel 4 wil beginnen? Die is nog spannender ... :)
Maar aan de andere kant begint daar ook het 'echte' grote avontuur..(Hoe maakt men een mens nieuwsgierig .. :) )
Gambit () (URL) - 25 november 2001 - 19:08

Hmm... Na 2 nachten van gedwongen slapeloosheid (leren voor tentamens) geloof ik dat ik je eindelijk een beetje begin te begrijpen. En Harry Potter 3 is ook gewoon griezelig. Zelfs Tineke vond hem eng ;-)
Enola - 26 november 2001 - 01:37

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.