Terug naar huis « Gevonden voorwerpen   » Applaus voor jezelf

zondag 25 november 2001 - 16:53
Beessie

Ik snap nu waarom motregen zo heet. Een mot lijkt zo klein en onschuldig, maar ondertussen..

Okay, dit is een oneliner van niks.
Wat ik eigenlijk bedoel, is dat motregen zo vriendelijk lijkt. Zo helemaal geen echte regen; zo zacht en kalm. En dat dat hardstikke verraderlijk is, omdat je na een uur fietsen in die zachte, kalme, vriendelijke motregen totaal doorweekt en koud tot op het bot bent.

Yuck. Ernstige behoefte aan verwarming, dekens en veel koffie, nu.


Koffie .. goed idee na `t eten...
Gambit () (URL) - 25 november 2001 - 19:09

Kopje thee heb ik. Ook erg lekker. En warm. Met mijn dikke wintertrui aan en een joggingbroek. Hmm! Misschien moest ik maar eens TV gaan kijken in deze outfit in plaats van achter de computer zitten.
Merel (URL) - 25 november 2001 - 23:03

Ik had vanmiddag een dun t-shirt aan toen ik in Arnhem in 'plaza' was voor les, anders zou ik het veel te warm krijgen. Na afloop weer een warm vest aan, voor ik naar huiis ging (en op straat de jas aan, want de auto stond redelijk ver weg)...

Ok, dit staat nergens op ... Overigens ook in Arnhem motregen, maar ik was binnen 5 minuten bij de auto, dus alleen de jas was aan de buiten kant nat en 'k had een beetje nat haar en moest m'n bril droogpoetsen...
roelof - 26 november 2001 - 00:14

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.