Terug naar huis « Aanschouwelijk en beg…   » Wie wat waar waarom?

dinsdag 27 november 2001 - 22:20
Wow!

Ik ben blacklisted!

De hemel mag weten waarom ik op die lijst sta, maar ik vind het beslist wat hebben. Ik heb altijd al rebels willen zijn; opstandig, een Gevaar.
Eenmaal hebben twee moeders hun kindertjes verboden om met mij om te gaan, maar ten eerste was dat om een reden die ik graag vergeet, en ten tweede waren die moeders enigszins - nou ja: kort gezegd van de pot gerukt, en dan vind ik zo'n ban toch niet echt tellen.
Weggepest ben ik ook vaker, maar dan zoals je een mug doodslaat, een vlieg wegwuift. Een hinderlijk object, niet de moeite van het opsporen en najagen waard.
Maar dit, een vermelding op een heuse blacklist: dan word je bestreden! Dan ben je toch gerust rebels en gevaarlijk te noemen!

Ha! Actie!

(Iets zegt me dat ik juist op die lijst sta omdat ik als een softe meeloper, een brave zuster van de weblogfamily word gezien. Maar die gedachte vergeten we voor het gemak maar even..)


Ik ging er maar van uit dat die jongen gewoon een beetje lol in z'n leven wil hebben. Daar kunnen wij natuurlijk niet voor zorgen, maar dat weet hij nog niet. :-)
Ton (URL) - 27 november 2001 - 23:09

Hihi
Puck; Mad, bad and dangerous to know!
Enola - 28 november 2001 - 00:15

Nee! Nee! Neee! AAAAAH!!!
HET IS DE VERSCHRIKKELIJKE PUCK!!!
AAAAAAARRRRHHHHGGGGGGG!!
Luuk (URL) - 28 november 2001 - 11:43

Ja! Eindelijk erkenning!
Puck - 28 november 2001 - 13:17

Mijn naam is haas
Nils - 28 november 2001 - 19:03

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.