Terug naar huis « Selectie   » Afijn

zaterdag 17 april 2004 - 15:50
Papa

Godverdegodverdegodverdegodver ongelofelijk egocentrische klootzak die je bent denk je werkelijk dat jij degene bent die het hier moeilijk heeft kan je nou verdomme niet één keer iets doen uit jezelf gewoon luisteren en kijken en doen en bedenken dat jij er het beste vanaf komt en dat jij degene bent die alles wordt gegund dat jij ziek mag blijven en verzamelen en uitbreiden en je fijne gestoorde leventje leiden en dat alles en alles voor jou wordt gedaan is het nou werkelijk zo veel gevraagd om af en toe iets in huis te doen om iets voor een ander te doen om in elk geval iets minder tevreden rond te huppelen terwijl iedereen op zijn laatste benen loopt en je eens in te leven in je vrouw je dochter in wie dan ook in plaats van je alleen maar druk te maken over of er krassen komen op je kastplanken bij het versjouwen en of je snel in die vrijgekomen kamer mag en al die andere lulligheden?!

Verdomme man word toch eens volwassen ik haat je ik haat je ik haat je om alles wat je hebt gedaan en nagelaten en had moeten zijn en nooit bent geweest en nou brandt verdomme ook nog mijn eten aan omdat ik je zonodig moet uitschelden je bent mijn woorden niet eens waard.


(((Puck)))
kaatje () - 17 april 2004 - 20:28

Toch maar snel op jezelf gaan wonen dan? En zo rond je 45ste komt het weer helemaal in orde.
henk (URL) - 18 april 2004 - 00:49

zie commentaar henk.
kies voor jezelf. dat mag wel eens.
mrs clockwise - 18 april 2004 - 17:24

Whoe hee, die kwam recht uit het hart, of uit de tenen!!! Even geen relativering, geen zelfspot, geen komische draai en geen literaire hoogstandjes. Gewoon recht uit het hart. Das ook wel eens fijn.
Daan (URL) - 18 april 2004 - 22:29

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.