Terug naar huis « Illegal Content Viola…   » ‘Stronk vadert..’

woensdag 21 april 2004 - 17:11
Multitasking

Heden wisselde ik, tot op het moment van posten, rond de 180 mailtjes uit.

Tussendoor heb ik boodschappen op de markt gedaan, ben bij de psychologe geweest, heb de huisarts gebeld inzake een uittreksel van mijn dossier, de psychologe teruggebeld inzake het bevestigen van een afspraak, planningsoverleg inclusief discussie met mijn moeder gehad; heb ik drie wassen opgevouwen en één opgehangen, twee loodzware speakers van een kast getild en in een schuurtje gezet, groots opgeruimd en afgewassen (matrassen opgerold en in een tas, losse stukken vinyl opgerold en in een vuilniszak, een bak behangplaksel leeggegooid en afgewassen, een bak hardgeworden latex uitgebikt en schoongemaakt en meer van dat al), gekookt en gegeten en enige Zeer Dappere Dingen gedaan.

Laat niemand me beschuldigen van het me laten afleiden door internet.


STUKKEN goedkoper dan SMS'en... tssk en van die 180 mailtjes heb ik er GEEN (!!!) gezien. !
Majadebij (URL) - 21 april 2004 - 18:43

Respect.
Ik wou dat ik die discipline deze dagen kon opbrengen. Was gister al blij dat ik de ramen had gewassen en de afwas gedaan...
Arnout (URL) - 21 april 2004 - 19:53

180 mailtjes??? Konden het niet 181 zijn? *pruil*
Aliëtte (URL) - 21 april 2004 - 22:20

Ja, ik vraag me al weken af: doe jij gewoon niet te veel? (voor jou missschien al wel een levenslang gegeven, dus dit zal wel een open deur zijn)
Maar waarom, Puck?
En waarom moet je het ook telkens noemen? Als ik zo vaak lees dat je weer eens halfdood met ernstige verwondingen tegen de vlakte gaat maar de volgende dag weer fris en fruitig doorgaat, dan vraag ik me af of nou je lezers aan het bedonderen bent of jezelf.
desi - 21 april 2004 - 22:45

Enne... wat waren nou die Zeer Dappere Dingen?
henk (URL) - 22 april 2004 - 01:19

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.