Terug naar huis « It's a dirty job, but…   » Friendly Inferno

maandag 03 mei 2004 - 12:51
Blut

En dan word je wakkergebeld uit een diepe postmedicatie slaap en een bijzonder verontrustende droom, op de ochtend van je al totaal volgeboekte vrije dag.
H. Of ik wel kom werken vandaag..?
Kut.
Kut!
Werken!
Opstaan water gezicht brood smeren zakje tas wc jas mobiel dag mama dag papa daaag garage fiets fietsfiets.
Werk.
Een drukkere dag dan je ooit hebt meegemaakt
D., die blijkbaar dacht: 'oh je staat toch altijd met z'n tweeen dus ik hoef niks te weten dat kan die ander wel ik ga gewoon gezellig met de bewoners praten ook leuk!'. Zodat je in je eentje zorgt voor lijsten van bewoners, lijsten van ziekenboeg en andere interne posten, bestellingen voor bewoners, bewoners zelf, de lamp bij Mijnheer B (bijna van het trappetje geflikkerd, stomme plafonière die er wel af maar niet meer op wou), opmaken van de kasstaat, doorgeven van bestellingen, kas bij financiële administratie en tussendoor zo verschrikkelijk veel klanten.
Thuis.
Ander werk.
Nu doen, nog maar twee uur de tijd.
En er moest zoveel anders, nog.
Ziekenhuis, morgen, en al een jaar niet geweest en de route ontwend dus zullen oefenen en dat komt er nu niet meer van en post en belastingen nog steeds en mail, ik wou zo graag mailen, en boek, ik wou zo graag lezen, en vanavond ook nog sport en alles en nee, jou was ik beslist niet vergeten natuurlijk.

Iemand een paar uur te koop?
Ik bied €3,31
Dat is al wat ik blijk te hebben.


Ik heb veel tijd over, dus je mag wel een paar uur (of een hele dag, bij voorkeur de maandag, dan) van me hebben. Gratis en voor niets. Omdat je tussen al het ge-ren door toch nog aan ons gedacht hebt.
Solly (URL) - 03 mei 2004 - 14:33

Nou inderdaad, hulde! Ik kan verder alleen maar zeggen, ik wil ook Kluun verder lezen!
Sabine - 03 mei 2004 - 14:42

De route ontwend?
Eveline (URL) - 04 mei 2004 - 00:47

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.