Terug naar huis « Vroeger (2)   » Kastje, loket

donderdag 27 mei 2004 - 09:39
Kastje, muur

‘Het oogziekenhuis heeft een spoedeisende dienst’, zei de assistente van de huisarts. ‘Ga daar maar heen, de dokter heeft het veel te druk en daar ben je waarschijnlijk toch beter af.’

En dus fietste ik naar het oogziekenhuis. Met een linkeroog dat al een week alle dienst weigert. En als je net flink depressief bent en alleen maar voor je uit wilt staren moet dat staren wel lukken natuurlijk.
Bij het oogziekenhuis laten ze echter niemand toe zonder verwijsbrief van de huisarts. ‘Omdat anders iedereen maar gewoon doorloopt en daar krijgen de artsen hier genoeg van.’

Oh ja, je hebt een briefje nodig!, kirde de huisartsassistente toen ik haar met dit nieuws belde.

En dus mag ik nu om tien over elf alsnog naar de huisarts.
Het houdt je van op de straat, zullen we maar zeggen.


Fijn, zo'n assistente...aaarrggh!
Sabine - 27 mei 2004 - 10:22

Op ieder ander log zou ik het voor me houden en me er alleen maar 'intern' aan ergeren. Maar aangezien op dit log spelfouten zelden voorkomen, springt het er nu zo uit dat ik het wel móet vragen: zou je een t achter 'houd' willen zetten? Dank u.
T-Jo (URL) - 27 mei 2004 - 10:51

je bent in ieder geval een dag t huis uit....
tylani (URL) - 27 mei 2004 - 11:36

Ik kwam hier kijken of je alweer een stukje had geschreven ten teken dat alles ok is met je, maar hier schrik ik van. Het is zoiets waarvan je hoopt dat 't niks bijzonders is maar dat ze toch 'iets' vinden zodat je niet met een 'het zal wel niks zijn' naar huis wordt gestuurd. Sterkte.
Eveline (URL) - 27 mei 2004 - 16:11

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.