Terug naar huis « Samen uit elkaar   » Over trilhaartjes, et…

vrijdag 13 augustus 2004 - 14:24
Schutkleur

In de hoek van het portiek zit al een week lang een herfstblad. Een heel groot herfstblad, formaaat esdoornblad. Een heel vies herfstblad vooral; bruin en gerimpeld en oud. Meer een begin-winterblad dan een herfstblad.

Zou ik die nachtvlinder moeten vertellen dat het nog zomer is, of zal ik hem in de waan laten dat hij daar heel onopvallend zit te zijn..?


Ik vind sowieso dat er dit jaar veel van die motjes zijn. En bij mij zitten ze gewoon op de witte muur en plafond, dus ik denk dat ze wel weten dat iedereen ze ziet ;)
KYS
Lady M. () (URL) - 14 augustus 2004 - 09:24

Beter motjes dan wepsen of wespen! Die zijn zo irri!
Michel () (URL) - 14 augustus 2004 - 20:01

O.T.
En toch blijf ik wachten op het vervolg, een update of wat dan ook. Het was tenslotte niet niks, zo rond 21 juli.
kaatje () - 15 augustus 2004 - 14:25

Daar gingen we dan, met moeders in de auto op weg naar het zuiden. Mijn broer zou rijden afgewisseld door zijn vriendin. Tollend op mijn benen, een reis van 12 uur en alleen maar gezeten, zal de trombose wel zijn die naar mijn kop schiet, arme moeke zat veel te krap en dat stuk broer wilde zijn stoel niet wat naar voren zetten; “Dan kan ik niet rijden!”, wat een lul.
Slakken hebben ze daar in het zuiden, veel slakken, niemand die er zich om bekommert overigens, behalve vriend J.; “Ze eten mijn planten op!”. Mijn passie is de omgeving, lekker klimaat en een zwembad onder handbereik. Veel Britten en Nederlanders, dat wel, geen Duitsers. Überhaupt!
Mijn mobiel ging af op de terugreis, hij zat in mijn tas in de kofferbak. Piep piep, piep piep deed ie, dat hoorde ik mijn dementerende oma ook al zeggen. De laatst overgebleven grootmoeder heeft er geen zin meer in maar ze heeft onze vakantie overleefd dus dat scheelt een overhaaste terugtocht.
“Zelf doen!” riep ik al snel als klein manneke, en nog wil ik het zelf doen, ook als het helemaal mis gaat. De struisvogel techniek op het hoogste niveau! w00t!
De deurmat die normaal voor mijn deur ligt zat weggefrommeld tussen de leuning, het zal de vroege herfst wel zijn. Of de schoonmakers.
Niet kunnen slapen, niet willen slapen, niet uitgerust wel benauwd. Mijn hoofd is warriger dan mijn tekst hierboven, wat ik je brom.
Fijne vrienden wel daar in het zuiden, een week welke moeke niet snel zal vergeten, had dat stuk broer geen ruzie gemaakt met haar toen ze haar thuis afzette, wat een lul.
Calm_Pear (URL) - 16 augustus 2004 - 02:20

Overigens, die Marlboro’s uit het zuiden zijn 5,10 Euto. Maar om de financiële pijn te verzachten vermelden ze; “Fumer peut entraîner une mort lente et douloureuse”,met mijn beste Frans weet ik er van te maken dat in de lente dood gaan best okay is, alhoewel ik dat geen zins van plan ben. *steekt kop in het zand*
Calm_Pear (URL) - 16 augustus 2004 - 02:31

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.