Terug naar huis « Lucide   » Kkkkkkoudd..

zaterdag 08 december 2001 - 13:00
En wat betreft die mandjes...

Een hengselloos mandje in nog wel het minst erg. Dat zie je zo, die pak je gewoon niet.
Veel vervelender is een mandje waar twee hengsels aan horen, maar er maar één aan zit. Zodat je het hele ding balancerend op één heup moet meezeulen - waarbij je dan wel, toegegeven, eindelijk de aanwezigheid van die heupen als voordeel ziet.

Of van die mandjes waarvan het hengsel 'uit de kom schiet'. En dat is meestal niet te voorzien; het overvalt je, letterlijk, als je bovenop al je boodschappen één fles frisdrank legt. Dan kiept ineens het hele mandje om; en natuurlijk heb je juist dàn allemaal kleine, goed rollende en springende boodschappen, die je stuk voor stuk onder de schappen vandaan moet graven.

Martijn: ervaring met mis-zwenkende wieltjes heb ik nauwelijks. Ik ben namelijk eigenwijs; denk altijd dat boodschappen voor een week heus wel in één enkel mandje passen. Pak vervolgens meestal het laatste mandje, wat ook meestal niet voor niets als laatste is overgebleven.

Ach ja: boodschappenleed: het is met geen ander leed te vergelijken (behalve, misschien, met dat van het Gooise meisje, wier nieuwe tannisoutfit danwel schitterend mooi is, maar waarvan de kleur beslist vloekt met die van de kledingkastplankjes. Dàt is pas leed..)


juist... (????)
juansi.com (URL) - 08 december 2001 - 15:55

Vier vraagtekens maar liefst. Voel je vooral vrij de bijbehorende vragen te stellen...
Puck - 08 december 2001 - 17:34

Het is wel duidelijk dat je geen kind hebt: anders was het gemak van een heup je al wel duidelijk geweest. Overigens zijn er zelfs wasmanden met een uitsparing die je op je heup kunt zetten, zodat je altijd 1 hand vrij hebt. Zo werkt het natuurlijk met kleine kinderen ook ;-)
Gien (URL) - 08 december 2001 - 18:56

Die kinderen hebben ook een uitsparing? Nuttig .. :) En dat verdwijnt tijdens de puberteit, neem ik aan?
Gambit () (URL) - 08 december 2001 - 23:45

Mis-zwenkende wieltjes zijn anders een pracht combinatie met het immer huilende, jengelende vaak zelfs schreeuwende kind welke zich altijd voor je in de korste maar langst durende rij van de supermarkt bevind, het geeft je immers een excuus een paar keer onder een welgemeend sorry over het bewuste kind heen te rijden (anders is hij altijd heel aardig hoor.....).
Actiereactie (URL) - 08 december 2001 - 23:48

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.