Terug naar huis « Oneerbiedig   » Ha ha ha...

zondag 03 april 2005 - 07:09
When hell freezes over

Zeg je één keer iets onaardigs over een kerkvorst, moet je het meteen bezuren. Een beetje dialoog is er niet meer bij: het is gewoon meteen de botte bijl.

Als het handvat van een vriesvak afbreekt, waardoor het deurtje niet meer dichtkan, ontdooit dan meteen alles in het vak?
En stopt het koelen in de rest van de kast dan ook?


Ja, en ja. Zorgen voor een oplossing dus. Wij hebben bij onze vorige koelkast een kinderslotje erop gezet, omdat onze rooie kater de deur open kreeg en we dus regelmatig met lauwe melk zaten....
Eveline (URL) - 03 april 2005 - 11:26

Ja maar. Het is niet de deur-deur. Het is enkel het vriesvakdeurtje.
Of krijgt je kat die ook open?
Op een vriesvak kan je geen kinderslotje zetten, dus dat kan ik in dit geval ook niet doen helaas..
Puck - 03 april 2005 - 12:20

Je zou eventueel een schuifje op het deurtje kunnen fabridingessen. Het deurtje is gemaakt van dun plastic, dus isoleren zal het niet, maar het houdt de koude lucht binnen het vriesvakje. Als dat niet meer gebeurd, zal de koude lucht uit het vriesvak rollen (koude lucht is zwaarder dan warme lucht). De rest van kast zal koude worden en het vriesvak zal iets opwarmen, je zult in ieder geval meet ijsvorming krijgen en het ijsvak zal continu op invriezen staan om de min 21 te handhaven. Of dat lukt is niet te zeggen...
DjB - 03 april 2005 - 12:25

Je kunt het vriesvakdeurtje toch gewoon met de hand dichtdrukken en er dan een stoel schuin tegenaan zetten.
Ok, het is wat onhandig als je er wat uit wilt halen, maar toch . . .
R van InR (URL) - 03 april 2005 - 21:21

> Je kunt het vriesvakdeurtje toch gewoon met de hand dichtdrukken en er dan een stoel schuin tegenaan zetten.

Erhm.. een vriesvak in een koelkast..?
Puck - 03 april 2005 - 21:37

Oohh, 't vriesvak zit in de koelkast.. Nou, dan denk ik niet dat 't veel kwaad kan. De koelkast die we nu hebben heeft zwaardere deuren, die krijgt 't kattenbeest niet open, gelukkig.;)
Eveline (URL) - 04 april 2005 - 00:54

@R. dat deden wij eerst ook. Een zware stoel er tegenaan zetten. En toen kwamen we op 't idee om naar Prenatal te gaan. Zegt die juffrouw daar dat we t wel hoog moesten plaatsen dat slotje, want anders zou het kind er bij kunnen. 'Eeeh,.. het gaat om een ong. 8 kilo wegende rode kater, mevrouw..' Ze keek heeeeel vreemd. ;)
Eveline (URL) - 04 april 2005 - 00:55

Metaforisch bedoeld? En nu de leider van het meest rijke ondemocratische staatje z'n laatse adem heeft uitgeblazen is het wachten op de volgende dictator van Vaticaanstad.
Paul () (URL) - 05 april 2005 - 09:19

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.