Terug naar huis « Woelige baren   » And counting

dinsdag 07 maart 2006 - 19:30
Klacht

"Ga stemmen. Kies met verstand", aldus Balkenende die erop wees dat mensen die nu niet gaan stemmen straks niet moeten gaan klagen dat het niet goed gaat in hun stad.

(nu.nl)

Ik ben ziek, eikel!!
Ik kan amper drie meter lopen!!
Hoezo nou weer 'straks niet gaan klagen'??
Er is zoiets als overmacht!!

(Maar uiteindelijk heb ik wèl gestemd, ziek en wel. SP, omdat de stemwijzer dat zei. Ik heb geen verkiezingsprogramma gelezen, geen namen gezien tot ik voor het stemscherm stond. Gelukkig was toen de keus snel gemaakt.)


Tegen overmacht is het concept 'machtiging' uitgevonden...
Misschien gaat Balkenende er wel vanuit dat mensen die zelf niet kunnen stemmen toch niet voor het CDA kiezen?
CasaSpider () (URL) - 07 maart 2006 - 20:00

Ik kan ook niet zelf stemmen - of zelf kiezen waar ik op stem, en inderdaad, bij mij beveelde de stemwijzer dat ik CDA moest stemmen. Hardnekkig en na lang twijfelen stemde ik uiteindelijk toch maar PvdA, eigenlijk omdat ik het idee had dat dat de meest serieuze partij in Den Haag was.

Vooral na het zien van die korte documentaire over Leefbaar Den Haag bij TweeVandaag. Wat een puinhoop is die lokale politiek in Den Haag!
Paul (URL) - 07 maart 2006 - 22:14

SP? Dat mag met recht ziek genoemd worden. Mag daarover geklaagd worden? Maar ook als SP stemmer wordt u beterschap toegewenst en de post heeft u nog tegoed.
stoethaspel (URL) - 09 maart 2006 - 11:36

Laat me raden Jelle??haha Ik heb gestemd op de derde man van de pvda in mijn woonplaats en ze hebben twee zetels gehaald, maar hij is toch in de raad gekomen. Gelukkig, geen verloren stem!
nance (URL) - 11 maart 2006 - 10:15

Tja, verkiezingen. Het is al weer een paar dagen geleden en de eerste schandalen zijn er al weer. Politiek zal nooit veranderen. Maar wat iedereen roept, dat dit een voorbode is voor de landelijke verkiezingen, ik weet het niet hoor. Ik heb gekozen voor een persoon, niet voor een partij. Ze willen toch allemaal het beste voor de burger. Ik zal nooit Pvda stemmen in de landelijke verkiezingen, maar wel voor de lokale politiek.
KoK () (URL) - 11 maart 2006 - 20:08

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.