Terug naar huis « Witheet   » Witheet (2)

zondag 23 december 2001 - 23:10
The hills are alive...

Je schrikt je toch het lazarus: na zware tijden van miscommunicatie, geloofscrisis en Een Ander in de figuur van Jezus Christus respectievelijk Barones Schräder beken je elkaar dan eindelijk de liefde. Je sluit je ogen, droomt weg in de armen van nu toch je geliefde en middenin deze prachtige roze wolk van romantiek barst de ander recht in je oor uit in luid gezang.


so long, farewell, aufwedersehn, adieu ...
Ik heb de film vanochtend voor de tigste keer vanonder mijn dekbedje gekeken en gelukkig nu ook opgenomen ... lekker kazig genieten ... sommige dingen hoeven niet te veranderen zoals The Sound of Music in de kerstvakantie.
bareuh () (URL) - 24 december 2001 - 12:23

"Cllimb every mountain
Cross every stream
Follow every rainbow
Till you find your dream."

Ik vind dat dus echt geweldig!
Gien (URL) - 24 december 2001 - 13:35

Gien, je bent soort van genetisch besmet (gebrainwashed?) met het 'sound of music' virus. Hier in huis loopt er nog zo een rond die gewoon alles aan kan vullen en de hele film mee kan zingen.
Micheline (URL) - 24 december 2001 - 23:22

Opvoedkundig besmet, waarschijnlijk.
De SoM had mijn moeder op elpee (een van de weinige) en die werd gewoon heel vaak gedraaid. De film heb ik al wel 100 keer gezien en nog elke keer vind ik het prachtig. Ik heb een aantal jaar geleden van grt dan ook de cd gekregen.
Wacht maar af... over een paar jaar is ook Thomas opvoedkundig besmet. Die zingt nu 'do, a deer' al mee (nou ja, min of meer)...
:)
Gien (URL) - 25 december 2001 - 11:28

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.