Terug naar huis « Verspilling   » Mixed messages (2)

dinsdag 20 februari 2007 - 10:23
Mixed messages

Om halfdrie stuurde ik mijn mail, amper anderhalf uur later was er een pagina aangemaakt. Met een enigszins verwarrend berichtje terug:

Beste Puck,

Ik heb bewondering voor je zelfwerkzaamheid en we willen daar graag gebruik van maken. M.a.w. we gaan een toelichtingspagina bij de Hulk maken: pagina 238. We maken daarbij graag gebruik van je noeste arbeid.

Als je je geroepen voelt ook de volgende seizoenen uit te werken, zullen we je daar zeker niet van weerhouden.

Twee alinea's die elkaar in toon nogal tegenspreken.
De eerste zegt: 'Wow! Wat leuk! Dankjewel!'; de tweede zegt veel meer: 'Oh. Ok. Nou ja, meid, als jij dat leuk vindt, leef je uit...'
Wat zou Meneer SBS hebben bedoeld...?

(Ik droomde dat mijn teksten vol fouten zaten, schrijffouten en typefouten en 'mijn mailprogramma heeft de regel in tweeën gebroken en nou ziet het er heel brokkelig uit'-fouten. En die teksten hadden ze met fouten en al geplaatst, net toen ik iedereen vol trots had verteld op welke pagina ze te vinden waren. Vreselijk. Een beetje als naakt voor de klas staan èn een onverwacht proefwerk hebben, tegelijk)


Die tweede alinea hoef je helemaal niet zo op te vatten, die is volgens mij ook gewoon aardig bedoeld.
walter - 20 februari 2007 - 10:58

Ik zie het net zo als Walter. Volgens mij bedoelen ze namelijk dit: "Een geweldige job en we willen dit graag continueren. Maar helaas hebben wij niemand in huis met deze vaardigheden. We durven het haast niet te vragen, maar MOCHT je zin hebben om door te gaan met het uitschrijven van de Hulk-pagina's... je hebt geen idee hoe blij je ons maakt!"
CasaSpider () (URL) - 20 februari 2007 - 12:59

Ik lees het dus ook zo. Wow, geweldig. Hoera *O* Enzo.
En dan bedenkend dat ze dat ook wel heel graag voor de andere seizoenen willen, maar niet mogen of durven vragen :D
Errug leuk!
annemarie () - 20 februari 2007 - 16:14

Ik denk dat ze bedoelen dat ze er graag gebruik van maken, maar er geen vergoeding tegenover kunnen zetten. Daarom: alleen als je het zelf ook leuk vindt.
Els () - 20 februari 2007 - 17:49

  
Persoonlijke info onthouden?

Om commentspam te voorkomen vragen we je om antwoord te geven op de 'silly question'
 



Verberg email:

Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of email-adres in te typen.